GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 2. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Centar grada bez vode

Stanovnici ulica Kralja Milana, Kralja Milutina i Njegoševe ostali su juče u prepodnevnim satima bez vode zbog kvara na mreži.

- Kvar na uličnoj cevi, na uglu ulica Kralja Milana i Kralja Milutina, prijavljen je oko 3.40 sati ujutro. Zbog toga je isključena voda u Njegoševoj ulici, od Kralja Milana do Beogradske, na neparnoj strani Ulice kralja Milutina od Njegoševe do Kralja Milana i na neparnoj strani Kralja Milana od Kralja Milutina do Beogradske. Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" su odmah izašle na teren i kvar je saniran u 12.40 sati, kada je snabdevanje vodom normalizovano - kažu u BVK. Zbog kvara, na uglu ove dve ulice nije bilo novih raskopavanja, pošto "Beograd put" trenutno rekonstruiše Ulicu kralja Milutina koja je već raskopana.

Pored ovog kvara koji je bez vode ostavio centralne gradske ulice, ekipe BVK intervenisale su i u Dalmatinskoj, Bulevaru oslobođenja, Železničkoj, Braće Krsmanović, Drage Ljočić, Marijane Gregoran, Borisa Kidriča, Feliksa Kanica, Dimitrija Avramovića, uglu Narodnih heroja i Bulevara AVNOJ-a i u Grockoj u Ulici vojvode Stepe i Luneta Milanovića.


vesti po rubrikama

^Beograd

Nova uprava ne može u kombinat
Penzioneri najbrojniji
Radikali gube vlast u Surčinu?
Privatnici dobili 197 autobusa
Zamenu strujomera plaćaju stanari
Centar grada bez vode
Sinoć u gradu: "Veliki prezir" topi " plastičnu atmosferu"
Gradske vesti: Zabranjen ulaz u Klinički centar
 


     


FastCounter by LinkExchange