GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 2. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Zamenu strujomera plaćaju stanari

Stanari solitera u Ulici Franca Rozmana 14 u ponedeljak su ostali bez električne energije, ali ne zbog neplaćenih računa, već zato što su im izgoreli strujomeri. U ovoj zgradi pre dva dana, oko 16 sati, zapalili su se električni satovi u prizemlju. Vatrogasci su ugasili požar, a ekipe "Elektrodistribucije Beograd" izašle na lice mesta i isključile struju.

- Ceo soliter nema električnu energiju. Oni su nam rekli da bez zapisnika ne mogu da učine ništa i da moramo sami da zamenimo satove, a kada popravka bude završena uključiće nam struju. Nije problem u novcu, sakupićemo ako treba, ali ne znamo šta tačno treba da radimo - kaže Orhan Asanović, predsednik stanara zgrade u Franca Rozmana.

U "Elektrodistribuciji Beograd" kažu da će stanari sami morati da plate troškove popravke.
- Postoje slučajevi dvojnog vlasništva električnih satova ili strujomera. Ako se pokvari onaj koji je u našem vlasništvu, naravno da smo zaduženi da ga promenimo. Ali, samo pod uslovom da je razvodno mesto tehnički ispravno i da postoji potvrda ovlašćenog servisera da su unutrašnje instalacije ispravne - kaže Aleksandar Milojković, rukovodilac pogona za održavanje i upravljanje "Elektrodistribucije Beograd".

I. Z.


vesti po rubrikama

^Beograd

Nova uprava ne može u kombinat
Penzioneri najbrojniji
Radikali gube vlast u Surčinu?
Privatnici dobili 197 autobusa
Zamenu strujomera plaćaju stanari
Centar grada bez vode
Sinoć u gradu: "Veliki prezir" topi " plastičnu atmosferu"
Gradske vesti: Zabranjen ulaz u Klinički centar
 


     


FastCounter by LinkExchange