GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 18. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Rodbina preuzela tela nastradalih u motelu "Lisine" kod Despotovca

Radnica i gosti ugušili se u snu

Snežana Živković (52) sahranjena juče na niškom Novom groblju. Bračni par Desnica nastradao posle tri godine braka u kome nisu imali dece

NIŠ/NOVI SAD - Snežana Živković (52), koja je stradala u požaru u motelu u Despotovcu, sahranjena je juče na niškom Novom groblju. Sahrani je, osim najbližih rođaka, prisustvovala i vlasnica motela u kojem je Snežana radila.
- Snežana je kod nas radila tri godine. Bili smo više njeni prijatelji nego poslodavci. Naročito je bila bliska s mojom decom, pa smo razmišljali da je uzmemo za pobratimicu. Bila je izuzetno vredna žena, radila je sve pomoćne poslove, peglala, obavljala poslove sobarice, svi su je voleli, kaže Snežanina poslodavka.

Vidno potresena tragedijom, ona nije želela da govori o detaljima ovog događaja.
- Ne znamo šta se desilo i kako je došlo do požara. U to vreme smo spavali. Tako je i Snežana stradala, smrt ju je stigla u snu - kaže vlasnica motela, koja nije želela da joj objavimo ime.

Snežanino telo u Despotovcu preuzeo je njen brat Nebojša Živković, njen jedini bliski rođak, jer nije bila udata. Kako kažu njihovi poznanici, bila je veoma vezana za bratanca, Nebojšinog sina, koji je i sam nedavno tragično stradao.

Žrtve požara u motelu "Lisine" kod Despotovca, bračni par iz Novog Sada Vladan (33) i Sofija Desnica (27), bili su tri godine u braku i nisu imali dece. Kako smo saznali od njihovih rođaka, u motel "Lisine" otišli su sa još jednim bračnim parom iz Novog Sada na vikend. Oboje su bili zaposleni u bankama, Vladan u Vojvođanskoj, a Sofija u Prokredit banci. Vladan je bio doktor tehničkih nauka, radio je kao asistent na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Prema rečima njegovih kolega, u Vojvođanskoj banci je zaposlen od 1997. godine i bio je projektant informacionog sistema.

Sofija je od 2002. godine radila u Prokredit banci na mestu koordinatora za kreditiranje poljoprivrede. Vladanovi i Sofijini roditelji juče su otišli u Ćupriju da preuzmu tela nastradalih. O supružnicima Desnica njihove kolege sa posla imaju samo reči hvale. Kažu da su bili veseli i uvek rado viđeni u svakom društvu. Na vikend u motel "Lisina" otišli su u petak po podne i trebalo je da se na posao vrate u ponedeljak.

D. K. - N. Ć.


vesti po rubrikama

^hronika

Policija znala da je Marko ubio Trefa
Radnica i gosti ugušili se u snu
Lažnim čekovima do 500.000 evra
Dva dečaka zapalila vrtić
Saša Radak bio dobrovoljac u Vukovaru
 


     


FastCounter by LinkExchange