GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 15. 10. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Makedonska pop pevačica Aleksandra Pileva nastupila u Iraku

Obukla se pristojno i pevala za vojnike

- Srećna sam, zahvalna i ponosna što me je Ministarstvo odbrane odabralo da zabavljam makedonske vojnike u Iraku - kaže Aleksandra Pileva. Pop pevačica je uz pratnju američkog benda sat i po uživo pevala vojnicima na velikoj bini, u sali koja prima 200 ljudi, u vojnoj bazi Tadži u Iraku. Pratili su je makedonski i američki vojnici, oficiri i generali, makedonski ministar za odbranu Jovan Manasijevski i načelnik Generalštaba makedonske vojske Miroslav Stojanovski. Uoči proslave 11. oktobra, oni su se sreli sa svojim iračkim kolegama.

- Naši vojnici imaju dobre uslove u Tadžiju. To je baza sa oko 20.000 američkih vojnika. Jeli smo sa njima klasičnu američku hranu. Sreća što je bilo i dijetalne hrane, jer sam ja na specijalnom režimu ishrane. Američki bend koji me je pratio znao je hitove koje sam želela da otpevam. Uvežbavali smo samo pet minuta. Pesme sa mog albuma "Sunce i mesečina" pevala sam na matricu. Slikala sam se sa našim i američkim vojnicima, podelila sam im svoj kompakt disk i slike sa autogramom.

Oduševljena sam kako su me naši vojnici dočekali. Pripremali su se ceo dan. Za dva dana, koliko smo bili tamo sa makedonskom delegacijom, bio nam je organizovan svaki korak. Normalno je da sam imala malu dozu straha zbog rata u Iraku. Ali, strah uvek postoji gde god čovek da putuje. Svesna sam kakvo iskustvo sam imala. Takvo zadovoljstvo se ne događa svaki dan - kaže Pileva. Za nastup pred vojskom obukla se, kaže, pristojno - u pantalone i majicu nove kolekcije kuće "Mango".


vesti po rubrikama

^iz eks yu štampe

Razlaz Parnog valjka
Bosanska misica se zaželela sarme
Obukla se pristojno i pevala za vojnike
Služio salatu Josipu Brozu
 


     


FastCounter by LinkExchange