GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 9. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Zdravlje nije loše, ali je bilo i bolje. I mada hronične bolesti mogu ovih dana zadesiti mnoge pripadnike ovog znaka, niste mrzovoljni. Glavu gore, jer će uskoro nastupiti poboljšanje na skoro svim poljima. Veza u kojoj ste prilično je nestabilna, ali se popravlja. Niste zadovoljni već duži period, a sada odlučujete da nešto preduzmete u smislu poboljšanja. Narednih dana funkcionišete srazmerno motivisanosti, pa se oko onih osoba do kojih vam je stalo trudite i previše, dok zanemarujete mnoge stvari na kojima je potrebno da radite. Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, jer će vam pomoći da se bolje osećate i povratite ono što ste izgubili - optimizam. Danas su svi vaši planovi, na šta god se odnosili, u zastoju. Poslovni projekti planirani za naredne dane takođe će kasniti, a vas je spopalo da budete vredni. Ne budite baš uvek tipični Blizanac tj. "ne penite" kad nije sve po vašem, pa se posvetite i nekreativnom zabavljanju i odmaranju.

 

RAK LAV DEVICA
Pratite dva segmenta, koji su inače tesno povezani. Ukoliko poslovi teku glatko i zdravlje je u redu, kod vas je blago zategnuto na oba ova polja. Stalno vam se mota po glavi izvestan konflikt vezan za voljenu osobu. Plašite se da se ne ponovi. Ali, ako se vi pitate i ako išta možete učiniti - verovatno neće. Manji broj pripadnika znaka nalazi se pred izvesnom hirurškom intervencijom ili kraćim boravkom u bolnici iz nekog drugog razloga. Većina se divno oseća, čak bolje nego obično. Umete, kad hoćete, da budete i te kako neodoljivi. Narednih dana ćete spontano nekoga opčiniti. Uživate i to se na vama vidi. Strpljenje je ono čime se morate naoružati, kad je korigovanje jednog međuljudskog odnosa u pitanju, jer su u protivnom mogući zastoji. Spolja delujete i lepo i zdravo, veselo? Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem ili nečim što vas opušta. Novo poznanstvo. U pitanju je vatreni znak.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Nerviraćete se, pa samim tim možete imati i zdravstvenih neugodnosti. Radi se o hroničnim problemima. Na meti je slaba tačka organizma. A ne zaboravite da preterivanje u gurmanlucima i nerviranje nikako ne idu zajedno. Telefonski poziv i kraći put mogu obnoviti neku vezu, bilo da se radi o prijateljstvu ili emotivnoj vezi - vi ste na potezu. Nije loše, prisili ste sebe da se bavite svojim aferama, a ne tuđim problemima. Nadražaji disajnih puteva mogu biti posledica promene temperature i drugih vremenskih oscilacija. Mnogi pripadnici ovog znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Niste zadovoljni partnerom, ali niste ni nezadovoljni. Maštate o idealima kojih, nažalost, nema, ali i da ih poseduje - šta biste sa njima. Vodolija vam prija, ali vas jedan pripadnik vatrenog znaka frustrira. Izbegavajte sve one situacije koje vam podižu krvni pritisak. A možda ipak stignete da odete u bioskop.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Da li ste razmišljali o tome da uzalud trošite ne samo fizičku energiju? Sve biste mogli da radite lakše kada biste i saradnicima podelili zaduženja. Sa nekim ste ostvarili prisnije odnose i razumevanje. Mogli biste malo da predahnete, jer vam je preko potrebno. Neophodno je čišćenje organizma od toksina. Smanjite sve one aktivnosti koje mogu negativno da se odražavaju na nervni sistem i na zdravlje. Pod tim se podrazumeva svako stresno stanje, kako nerviranje tako i radovanje. Može vam se desiti da vas prijatelj "ispali" za neki unapred zakazani dogovor (ručak, kafenisanje, odlazak u teretanu). Na udaru mogu biti žlezde ili vene, pa i hormoni. Povedite računa o zdravlju. Ali situacija nije ni izdaleka dramatična. Najzad ste shvatili da ne možete od partnera napraviti ono što nije i što ne može da bude, pa tako malo mirnije funkcionišete. Bar će tako proteći ovaj tipičan septembarski dan.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za petak
Savet veterinara: Povraćanje kućnih ljubimaca
Kako držati i hraniti opasnog pauka u kući
Zanimljivosti o životinjama
 


     


FastCounter by LinkExchange