GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 9. 9. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Milan Gurović razočaran saopštenjem navijača crno-belih

Razbiću Partizan, samo zbog "grobara"!

Kažu, Milan Gurović nije zadužio "grobare" igrama u Partizanovom dresu. E, pa, dobro, lepo bogami! Oni, izgleda, ne znaju koliko sam ja imao problema u tom periodu.Nisam želeo da se stvari odvijaju na ovaj način, ali prvi su počeli sa uvredama, kaže Milan Gurović

Navijači Partizana, "grobari", izdali su zvanično saopštenje povodom dolaska Milana Gurovića u Crvenu zvezdu, u kojem su osuli drvlje i kamenje na našeg proslavljenog reprezentativca koji je prošle sezone dva meseca nosio crno-beli dres.

Možda nije trebalo. Jer, time što su sebi dali malo oduška i napali bivšeg ljubimca zbog, u slobodnom prevodu, izdaje Draže Mihailovića, četničkog vođe čiji lik nosi istetoviran na levoj ruci, "grobari" su, čini se, samo naneli štetu svom klubu. Naljutili su Gurovića, koji im je u izjavi za naš list poručio da će "od sada protiv Partizana uvek biti posebno inspirisan". A, svi vrlo dobro znamo šta to znači...

- Čitao sam novine i reakcije povodom mog dolaska u Zvezdu su uglavnom pozitivne, osim saopštenja "grobara". Kažu, "Milan Gurović nije zadužio 'grobare' igrama u Partizanovom dresu, za razliku od mnogih legendi kluba koje nisu dobile ni upola podrške koju je on imao"... E, pa, dobro, lepo bogami! Oni izgleda ne znaju koliko sam ja imao problema u tom periodu, ali sada to nema ni veze. Nisam ih "zadužio igrama", ali neka budu uvereni da u narednoj sezoni, kada budem nosio dres Crvene zvezde, sigurno neće biti tako - rekao je Gurović za Glas.

Pristalice kluba iz Humske u svom saopštenju su poručili Guroviću "da bi mogao da se zapita da li bi Draža Mihailović na velika vrata ušao u srpsku istoriju da nije ostao dosledan svojim idealima, odnosno da je, ne daj bože, iz redova srpskih četnika prešao u komuniste i kokardu zamenio crvenom zvezdom", napomenuvši da ih posle svega ne bi čudilo kada bi Gurović "zbog prelaska u Zvezdu i za još malo para pride, na drugoj ruci istetovirao Dražinog dželata i jednog od osnivača SD Crvena zvezda Slobodana Penezića Krcuna". Ovo je Gurović shvatio kao direktnu uvredu, na koju će, kako kaže, odgovoriti odličnim igrama u crveno-belom dresu.

- Nisam želeo da se stvari odvijaju na ovaj način, ali prvi su počeli sa uvredama, pa će sada da vide kako igra Milan Gurović. Slobodno to stavite u naslov, velikim slovima - poručio je na kraju Milan Gurović.

A. Jovanović


vesti po rubrikama

^sport

Razbiću Partizan, samo zbog "grobara"!
Petko piše istoriju...
Sad se nikog ne plašimo
I malteška vlada dobila po glavi
Knjaz Miloš u crveno-belom
Prolupao Luis Aragones
Tomislav Karadžić, predsednik FSSCG, nagrađuje plave
Jagodina spremna za boksere
 


     


FastCounter by LinkExchange