GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 31. 8. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Počinje akcija "Plivam jer želim da budem šampion"

Akcija "Plivam jer želim da budem šampion", u zajedničkoj organizaciji opštine Stari grad i Vaterpolo kluba "Crvena zvezda" predviđa besplatnu plivačku obuku za mališane uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Polaznici su učenici osam osnovnih škola sa teritorije opštine Stari grad, a akcija počinje 3. septembra u 11 sati na bazenima SRC "25. maj". Planirano je da se plivačka obuka održava radnima danima od 10 do 12 sati i od 18 sati pod budnim okom četiri trenera VK "Crvena zvezda".

- Akcija će imati višestruki značaj za najmlađe. Plivanje je jedan od najzdravijih sportova i podstiče pravilan razvoj. Sva deca će naučiti da plivaju a najtalentovaniji će imati priliku da počnu profesionalno da treniraju - rekla je Mirjana Božidarević, predsednik opštine Stari grad.

Ako se posle prva dva meseca akcija pokaže opravdanom i odziv bude dobar, organizatori će razmisliti i o nastavku akcije.
- Vaterpolo klub "Crvena zvezda" i opština Stari grad odlučili su da organizuju lepu akciju koja će trajati osam nedelja. Decu ćemo podeliti u grupe na mali i veliki bazen u zavisnosti da li su neplivači ili poluplivači.

V. V.


vesti po rubrikama

^Beograd

Kamion smrskao autobus putnica ostala bez šake
Molotovljev koktel bačen na krov zgrade
U Studentskom kulturnom centru nastupila grupa "Jarboli"
U klupe seda više od 15.000 prvaka
Počinje akcija "Plivam jer želim da budem šampion"
Preventivni centar u 25 domova zdravlja
Drama "Spletka i ljubav" u neobičnom pakovanju
Gradske vesti: Skidanje nasilja sa zidova
 


     


FastCounter by LinkExchange