GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 25. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Porodica iz SCG napadnuta u Zagrebu

ZAGREB-Tročlanu porodicu iz Srbije i Crne Gore napala je u predgrađu Zagreba grupa nasilnika koja im je razbila automobil, a najstarijeg 80-godišnjeg člana porodice i pretukla, saopštila je juče zagrebačka policija. Motiv napada na porodicu iz SCG još nije poznat, ali se pretpostavlja da je četvorici napadača "zasmetala" beogradska registracija na automobilu marke "zastava", koji je bio parkiran na parkiralištu u Sesvetama kraj Zagreba, prenosi Beta.

Nepoznati napadači su sinoć oko 23 sata prišli automobilu koji se tek parkirao i odmah počeli da lupaju rukama i nogama po vozilu, u kome su se nalazili 80-godišnji vozač, njegova 74-godišnja supruga i njihova 47-godišnja kćerka. Pošto su oštetili prtljažnik automobila, zadnji desni blatobran i suvozačka vrata, jedan od nasilnika bacio je kamen i razbio zadnje vetrobransko staklo. Tada je 80-godišnji državljanin SCG izašao iz automobila, a zatim ga je jedan od napadača najverovatnije ciglom udario u leđa, a potom i više puta nogom. Kako bi se zaštitio, državljanin SCG pobegao je natrag u automobil, a jedan od nasilnika je otkinuo zadnju registarsku tablicu. Grupa napadača je zatim pobegla u nepoznatom pravcu.

Napadnuti 80-godišnjak ima hematom i ogrebotinu na vratu, a lekarska pomoć pružena mu je u policijskoj stanici Sesvete. Policija nije otkrila identitet napadnute porodice.


vesti po rubrikama

^društvo

Samo savetnik Srbina spasava
Jedini spas od neuhranjenosti
Dodatak diplomi kao lična karta koja oslikava znanje
Porodica iz SCG napadnuta u Zagrebu
 


     


FastCounter by LinkExchange