GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 23. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Psihološki profili (Na osnovu fotografije ili potpisa)

 

Velja Ilić

Čovek koji javno stavlja do znanja dokle je dogurao i da se odatle neće maknuti bez borbe. Ume da sasluša i žestoko uzvrati ne vodeći račupna o sadržini onoga čime uzvraća. Čovek koji je ostvario cilj - onaj koji mu se za vreme komunizma nije ni nasmešio.
Voli vlast i sve ono što ide uz to. Sebe i svoju bezbednost stavlja iznad svega, sloboda za komunikaciju sa biračima, ume da bude bitan onima koji su bitni, ume da se obezbedi sa svih strana, ima dobru logistiku koju na odgovarajući način uvažava. Spremimo se da ga dugo gledamo u vlasti.

Radovan Jelašić

Ovaj čovek kao da se brani rečima "šta je, šta hoćeš od mene?!" Preopterećen je ostvarenjem ličnih strateških planova jer shvata da je sticajem različitih okolnosti dobio mesto na kojem je i doživljava, kao glavnu ulogu u predstavi koju baš ne voli. Sposoban da istrpi provokacije, sprema da ispred sebe isturi institciju u kojoj radi ili sebi podređenog na koga može, kasnije, svaliti krivicu. Spreman da se povlači u pozi napadača. Strahuje u pozi onoga koji je naizgled hrabar. Opasna mešavina sposobnosti!

Vuk Hamović

Mrki čovek koji sve neprestano propušta kroz svoje kontrolne mehanizme i filtere, ne veruje nikome, uvek ima rešenje za problem koji bi tek mogao nastati, pouzdan kao partner u poslu, od onih u koje ulaže očekuje da učine sve što je dogovoreno i plaćeno, mozak mu radi kao kompjuter, planovi se roje, realizacije su moguće, ume da organizuje, kontroliše ili širi poslove. Nije zainteresovan da bude eksponiran kao predstavnik vlasti, on zna da je u lutkarskom pozorištu glavni onaj koji povlači konce - on tu ulogu čuva za sebe. Ako ne bude išlo kako je planirao, iseliće se iz Srbije, jer ga ona i ne vezuje previše, bez emocija je kada se radi o poslu, a ceo svoj život poistovećuje sa poslom. Bolje ga je imati za prijatelja nego za neprijatelja. Da je sa one strane zakona, za kriminalističke inspektore bio bi neugodan protivnik - priznao bi im samo ono što mogu nepobitno da argumentuju. Ume da ćuti, ne priča previše, ne priča nepotrebno.
Najperspektivniji biznismen u Srbiji za kreiranje zbivanja u njoj!

Aleksandar Golubović

Ovaj čovek vodi računa o svakom svom potezu - on želi da svoja dela ulepša, on nije siguran da je ispravno to što čini i neprekidno se pita šta će biti posle.
Nesrećan! Nema snage za nove početke. Guraće ovo dokle bude išlo, a samopitanjem o svrsishodnosti svojih dela, značajno će uticati na dužinu vremena samopropitivanja.

SUTRA:
- Dragan Jočić
- Čedomir Jovanović
- Nataša Kandić
- Bogoljub Karić


vesti po rubrikama

^feljton

Psihološki profili
Zločini OVK na Kosovu i Metohiji pre rata (4)
Iz novije istorije srba: Cepanja demokratske stranke
   


     


FastCounter by LinkExchange