GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

subota, 16. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


CKS "Šumice" spreman za početak nove sezone

Deo planiranih radova na osavremenjivanju CKS "Šumice" je završen. Urađena je klimatizacija sportske dvorane, sala je proširena na kapacitet od 2.000 mesta, izgrađene su dve najsavremenije svlačionice za sportiste i obnovljene dve stare sudijske svlačionice. Radovi su uspešno završeni, zahvaljujući opštini Voždovac, Skupštini grada i sredstvima samog centra. Do sada je utrošeno ukupno 18 miliona dinara.

- Imamo veliki potencijal i Voždovac će dobiti mnogo uređivanjem centra. Sada smo se kandidovali za međunarodna takmičenja, ali nam je cilj da budemo otvoreni i za građane Voždovca kako bi nas redovno posećivali. Sportska sala je sada jedina u Beogradu koja je klimatizovana, pored one u "Pioniru". Parket je hoblovan i lakiran, a planira se i njegova zamena. Danas počinje Evropsko juniorsko prvenstvo u košarci, a u septembru sportska sala poslužiće za trening najboljih juniorskih odbojkaških ekipa Evrope - rekao je Boris Župnek, direktor Centra "Šumice".

Do septembra će se urediti zastarela bioskopska sala koja će biti pretvorena u multifunkcionalnu salu. Osim za bioskopske projekcije, služiće i za pozorišne predstave, izložbe, seminare, kongrese, kao i za treninge borilačkih veština i ritmičku gimnastiku. Prema rečima Župneka, trim staza oko Centra biće uređena za mesec dana, a u planu je i prvo klizalište na Voždovcu.

M. V. B.


vesti po rubrikama

^Beograd

Jaslice već pune, radovi još traju
"Pežo ludiks" za posetioca Egzita
Smeštaj socijalno ugroženih porodica
Građani ukidaju kablovske firme
CKS "Šumice" spreman za početak nove sezone
Veče džez i rok improvizacija
Rođendanski vatromet
Lični doživljaj svetlosti i prostora
Studenti fotografije pokazali šta znaju
Upoznajte Beograd :Od antičke Grčke do danas
Gradske vesti :Nepravilnosti Idejnog projekta
 


     


FastCounter by LinkExchange