GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

četvrtak, 7. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


"On lajn" kupovina

"Maksi" diskont organizovao je dodatne pogodnosti za svoje potrošače. Od 19. jula preko "on lajn" sistema poručivanja, proizvode mogu da kupe potrošači sa svih strana sveta. Mušterija iz inostranstva može da kupi robu koja će u dogovoreno vreme biti isporučena na bilo koju beogradsku adresu. Jedini uslov je da naručilac plaća karticom.

Za one koji ne kupuju u "Maksiju" preko Interneta, atmosfera je znatno prijatnija. U svim prodavnicama može se čuti i opuštajuća muzika kako bi kupovina bila prijatnija. Naravno, redovna sniženja se nastavljaju. Ovog meseca na popustu od 20 odsto je više od 150 proizvoda iz svih robnih grupa. Organizovana su dva specijalna akcijska sniženja pod nazivom "Za vaše najmlađe sve najslađe" i "Uživajte u letu sa Maksijem" u okviru kojih po specijalnim cenama možete kupiti najčešće kupovane proizvode za najmlađe i sav letnji program (bazeni, dušeci, maske za ronjenje, mreža za odbojku u vodi...).

"Maksi" je odlučio da podrži našu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u košarci pa će se na "Maksi" policama uskoro naći navijački rekviziti sa oznakom Srbije i Crne Gore, od kojih izdvajamo SCG zastavu po ceni od 99 dinara.

Z. T.


vesti po rubrikama

^Beograd

Počele pripreme za zimsku sezonu
MasterKard u Poštanskoj štedionici
GSP vodi Beograđane na Avalu
Ne može preko moje njive!
Otvara se prva Računarska gimnazija
Podzemlje za ponos
Najviše mesta u "Princezi Oliveri"
Gasifikacija u Savskom vencu
Aktivnosti na zaštiti od virusa HIV
"On lajn" kupovina
Gradske vesti : Prezentacija tri urbanistička projekta...
 


     


FastCounter by LinkExchange