GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

četvrtak, 7. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Konkurs predškolske ustanove "Savski venac"

Najviše mesta u "Princezi Oliveri"

U toku je konkurs predškolske ustanove "Savski venac" za popunjavanje slobodnih mesta u nekoliko obdaništa, u ovoj centralnoj opštini. Za "jaslice" ima mesta u objektima "Sveta Petka" na Topčiderskom vencu, "Carica Milica" u Ulici Milana Tepića, "Kraljica Marija" u Ulici Miloša Pocerca, "Grofica Olga" u Užičkoj ulici i "Pčelica" u Senjačkoj ulici.

U vrtiću "Jelena Anžujska" u Višegradskoj ulici ima 17 mesta u "jaslama" i devet u vrtiću, dok u objektu "Kralj Petar" u Ulici Vladete Kovačevića ima 11 mesta u "jaslama", ali i za četvoro mališana jaslenog uzrasta i troje uzrasta za vrtić, koji bi koristili usluge neprekidnog boravka od ponedeljka do petka. Mesta za decu starijeg predškolskog uzrasta ima u vrtićima , "Princeza Olivera" u Ulici Gavrila Principa, "Anđelak" u Birčaninovoj ulici, "Duga" u Ulici LJutice Bogdana, "Venčić" u Ulici LJutice Bogdana (šest mesta u razvojnim grupama vrtića).

Pun iznos mesečnog boravka iznosi 2.700 dinara, ali većina roditelja zaslužuje brojne olakšice. Boravak dece se "regresira" od 30 do 80 odsto, tako da je najniža cena mesečnog boravka 800 dinara. Korisnici materijalne pomoći su oslobođeni plaćanja.

M. R.


vesti po rubrikama

^Beograd

Počele pripreme za zimsku sezonu
MasterKard u Poštanskoj štedionici
GSP vodi Beograđane na Avalu
Ne može preko moje njive!
Otvara se prva Računarska gimnazija
Podzemlje za ponos
Najviše mesta u "Princezi Oliveri"
Gasifikacija u Savskom vencu
Aktivnosti na zaštiti od virusa HIV
"On lajn" kupovina
Gradske vesti : Prezentacija tri urbanistička projekta...
 


     


FastCounter by LinkExchange