GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

četvrtak, 7. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


MasterKard u Poštanskoj štedionici

Poštanska štedionica od juče startuje i sa programom izdavanja MasterKard platnih kartica. Ova ustanova beleži 15. godina uspešnog rada sa karticama, a 1990. godine izdala je prvu domaću platnu karticu. Godine 2000 ušla je u Juba sistem, a 2004. godine u DinaKard sistem.

Svoju široku lepezu kartica Poštanska štedionica će sada obogatiti i sa međunarodno priznatim Maestro, MasterKard i MasterKard Gold karticama.

Prema rečima Miroslava Despotovića, pomoćnika generalnog direktora Poštanske štedionice, cilj ove banke je da postane najveći procesorski centar za obradu kartica na Balkanu. Na taj način svi domaći i svetski brendovi naći će se na jednom mestu.

- MasterKard je brend koji povezuje korisnike kartica, banku primaoca, banku izdavača i trgovce. Maestro kartica je debitna kartica koja nudi mogućnost odloženog plaćanja do 45 dana za sve transakcije u zemlji. Master Standard i Master Gold su prave kreditne kartice, a razlika između njih je u visini limita. Depozit Standard kartice ide od 200 do 2000 evra, a zlatne od 2000 do pet do 10 hiljada evra - kaže Manuel Aleks, potpredsednik MasterKard asocijacije za Evropu.

N. J.


vesti po rubrikama

^Beograd

Počele pripreme za zimsku sezonu
MasterKard u Poštanskoj štedionici
GSP vodi Beograđane na Avalu
Ne može preko moje njive!
Otvara se prva Računarska gimnazija
Podzemlje za ponos
Najviše mesta u "Princezi Oliveri"
Gasifikacija u Savskom vencu
Aktivnosti na zaštiti od virusa HIV
"On lajn" kupovina
Gradske vesti : Prezentacija tri urbanistička projekta...
 


     


FastCounter by LinkExchange