GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

petak, 01. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Žarkovački napad motornom testerom

Napad motornom testerom epilog je sednice kućnog saveta zgrade u žarkovačkoj ulici Braće Limijer. D. B. star oko četrdeset godina napao je motornom testerom svoju komšinicu LJ. S. posle svađe na sednici saveta. Komšinicu je pokušao da zaštiti M. V. (66), pa ga je D. B. gurnuo niz stepenice. M. V. je završio na Urgentnom centru sa prelomom ruke. Repriza "Teksaškog masakra motornom testerom" na sreću nije viđena, pošto je ubrzo stigla i patrola policije, pa se situacija smirila.

- Poziv za sednicu kućnog saveta bio je istaknut na oglasnoj tabli zgrade. Taman smo krenuli na sednicu, kad se začula vriska, buka i režanje motorne testere. Komšija je vitlao testerom i pretio da će sve da pobije.

Pokušao je da iseče komšinicu, kad mu se suprotstavio komšija kog je gurnuo niz stepenice. Brzo smo zaključali vrata u strahu da sa tom testerom ne dođe i u naš stan, pošto imamo dvoje male dece, a i nije baš svejedno videti kako neko preti da će sve pobiti motornom testerom. Taj komšija inače ima psihičkih problema, čak vrši veliku nuždu u haustoru, pa skoro da nije moguće ući u zgradu od njega - kažu stanari zgrade broj četiri u Ulici braće Limijer, zgroženi scenama nalik onim u horor filmovima koje su se odigravale u njihovoj zgradi.

E. G.


vesti po rubrikama

^Beograd

Vreme pojelo zvezdice
Tri meseca bez struje
Sanacija fontane na Trgu Nikole Pašića
Počela Vidovdanska konjička revija
Bez zastoja na šinama
Kamenolom ugrožava manastir
Skupo, ali i korisno
Problemi demokrata na Zvezdari
Jedenje,pijenje
Velika nagrada Tašmajdanskog parka
Žarkovački napad motornom testerom
Upoznajte Beograd : Leopoldova kapija na Kalemegdanu
Gradske vesti : Otvaranje "Ušća"
 


     


FastCounter by LinkExchange