GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

petak, 01. 7. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Jedenje,pijenje

Priroda, muzika, roštilj, glumci, muzičari, voditelji, viski... idealna kombinacija za odličan provod. Taj recept iskoristili su organizatori sinoćne Džek Danijels žurke "Tril mi, Gril mi" u restoranu "Aleksandar" na Košutnjaku.

Zabava je počela oko 17 sati kada su ekipe od po dva člana raspalile roštilj takmičeći se ko će od njih napraviti najbolji specijalitet sa roštilja. Takmičili su se Maja Matić, Goran Jevtić, Branka Nevesić, Ivan Bauer, Andrija Milošević, Ana Pendić, Igor Lazić, Luka Banda, Maja Uzelac, Ivana Zarić...

"Stručni žiri", u kome su bili poznati muzičari i glumci, probao je svaki specijalitet i poenima ga ocenjivao, jelo ekipe koje je dobilo najviše poena nagrađeno je putovanjem u Ameriku, u Linčburg, rodni grad Džeka Danijelsa. Tamo će putovati ekipa Radio televizije Srbija - Branka Nevesić i Ivan Bauer.

- Dugo sam se spremala za ovaj dan. Sakupljala sam recepte, iskustva majstora roštilja kako bismo pripremili najbolji roštilj. Zato mislim da smo zaslužili da baš mi otputujemo - rakla je ironično Branka Nevesić dok joj je uručivana prva nagrada. Ivan Bauer je izjavio da je on imao najteži zadatak: morao je da bira partnera. Sva sreća te je ovaj ljubitelj roštilja rekao samo jednu rečenicu: "Branka Nevesić".

Kada su uručene nagrade, zvanični deo zabave je bio gotov, a gostima je ostalo samo da nastave žurku uz besplatan viski i ražnjiće kuhinje "Bekstejdž" restorana. Tako je i bilo, oko stotinak ljudi ludo se zabavljalo uz "iće i piće".

Z. T.


vesti po rubrikama

^Beograd

Vreme pojelo zvezdice
Tri meseca bez struje
Sanacija fontane na Trgu Nikole Pašića
Počela Vidovdanska konjička revija
Bez zastoja na šinama
Kamenolom ugrožava manastir
Skupo, ali i korisno
Problemi demokrata na Zvezdari
Jedenje,pijenje
Velika nagrada Tašmajdanskog parka
Žarkovački napad motornom testerom
Upoznajte Beograd : Leopoldova kapija na Kalemegdanu
Gradske vesti : Otvaranje "Ušća"
 


     


FastCounter by LinkExchange