GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 27. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


DVD izdanje grupe "Night shift"

Nimalo obična grupa

BEOGRAD - PGP RTS promovisao jeU gastarbajterskom selu kraj Kladova ni~u nepopularne firme
"Amerikanac" za onaj svet juče prvo domaće koncertno DVD izdanje "No Ordinary DVD" grupe "Night shift". To je i prvo domaće izdanje u Dolby Digital surround tehnologiji. Ujedno je promovisan i poklon-komplet ove grupe "No ordinary band, no ordinary tour, no ordinary Gift Set".

- Ovo je izuzetno vredno izdanje. Grupa je prevazišla sva naša očekivanja i postala je lider u ovoj vrsti muzike kod nas. Očekujemo i dalje jako dobre rezultate, kao i novi album koji je u povoju - rekao je Vladimir Marković, direktor PGP RTS-a.

Prema rečima Aleksandra Pašića, direktora marketinga kompanije "Mekdonalds", do pre dve godine nije ni znao za grupu "Night shift", dok mu ćerka nije donela CD i rekla da to sluša ceo Zemun.

- Posle "Blondie", Džastina Timberlejka i "Destinus child" "Mek" je odlučio da u našoj zemlji sarađuje sa grupom "Night shift" - kaže Pašić. - Bićemo uz njih i tokom njihovog nastupa na Trgu, za vreme predstojeće rolerijade.

Milan, Danijel i Marko promovisali su i "gift set" koji je u prodaji u ograničenom tiražu od 500 primeraka i koji predstavlja kolekcionarski primerak. Čine ga CD, DVD, poster. Na di-vi-diju je osim snimka koncerta i dokumentarni film, svi dosadašnji spotovi grupe, galerija fotografija.
- Na di-vi-diju je i jedna skrivena numera koja će biti na novom albumu, ali odgledajte do kraja, pa ćete uočiti o čemu je reč - kaže Milan Šćepanović, pevač.

J. V.


vesti po rubrikama

^kultura

Šlomit Aharon, sopran, govori za Glas pred koncert u Centru "Sava"
Program za razvoj kulture i umetnosti u Srbiji uz švajcarske donacije
Unapređenje kulturnog i prirodnog nasleđa Srbije
DVD izdanje grupe "Night shift"
Kompanija Marvel najavila novi filmski megahit
Majska izložba ULUPUDS-a
Fiksna cena protiv monopola
Novac za ustanove kulture
Francuski filmovi za 50 dinara
 


     


FastCounter by LinkExchange