[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 12. 3. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Krokodili u sudu

Specijalni sud i ovako izgleda ko akvarijum, pa je logično da se u njemu konačno pojave i krokodili. Iako su oba krokodila iz beogradskog zoo-vrta negirala navode gospodina Bagzija o svom učešću u ubistvu premijera, sudija je ipak rešio da se odmah uzme i njihov iskaz u sudnici, pošto vrlo lako može da se desi da naš "najmlađi Solunac", rodom iz Surčina, u sledećem iskazu optuži i slonove, pa bi, radi njihovog dovođenja, morali da se obave dodatni građevinski radovi na zgradi suda, što bi oteglo suđenje u nedogled. Ne d'o Bog ako se seti i žirafa. Ima da štemuju plafon.

Otkud uopšte pravo sudiji da Bagzija ispituje kad su njega iz onog drugog suda još pre dve godine proglasili za samohranu majku. I u to ime ga pustili na slobodu. Toliko je bio samohran da je morao da vozi kamionče. Valjda on ima neke privilegije. Em čovek jedva spas'o živu glavu kad su hteli da ga ubiju na autoputu, ovi iz Đinđićevog obezbeđenja, izguravši ga s kolovoza tako da je kamionom obišao dva kruga po tribinama Hale "Limes". Izvinjavamo se unapred odbrani što otkrivamo naredni Bagzijev iskaz, ali vredi stati u odbranu takvog divnog čoveka, humaniste i borca za zaštitu ljudskih prava krokodila. Toliko se čovek, pardon, samohrana majka, istraumirao, da je ubeđen kako krokodili imaju krila, pa se, što je objasnio sudiji, nalaze "iznad nas". I društvo iz Centralnog zatvora neće više s njim da se igra jer on uvek, kad se igraju igru "leti, leti, leti...", na kraju kaže - krokodil!

A da se razumemo - nije se ni skrivao godinu i po dana nego istraživao leteće krokodile po Grčkoj. Pustite, bre, ljudi Bagzija, trebaju Vuku Bojoviću volonteri. A i nevin je. Kao uostalom i svi ostali smešteni u onom akvarijumu.

Danas je tačno dve godine kako je počelo okupljanje tog fantastičnog benda pod nazivom "No nejm, maj nejm is Bond, Džejms Bond". Pa sledećeg 12. marta oni da pobede na "Europjesmi, Evropesmi" s kompozicijom "Šta će nama šoferima kuća". Da vidimo dal bi Crnogorci njima dali dva poena ili dvanaest poena. Pošto se oni ne prepucavaju preko novina sa žirijem. Nego nađu nekog Zvezdana, što se crnogorski kaže - Zvjezdana.

Daju mu snajper, što se crnogorski kaže snajper, pa ih on, jednog po jednog, vrlo lako ubedi šta je dobra pesma, iliti pjesma. Tako da imamo rešenje za sledeću "Europjesmu, Evropesmu". Poslaćemo, brate, njih na izbor, i ovako samo sede i kukaju kako su im sve to smestili aligatori, a nije isključeno da nam otkriju, recimo, kad se dogodine preda Vlada Budala, što se crnogorski kaže Vlado Budala, detalje o umešanosti dinosaurusa. Jedino, kako se ono beše zove onaj dinosaurus što ima krila.

Nek vežbaju brate. Tol'ki muzičari bili u zatvoru, nemoj da ih to sputava. Važno je da imaju violinistu. A sve to momci iz finih familija. Klavir svirali od malih nogu. Bagzi i Legija zajedno išli na solfeđo. Zvjezdan duvao u saksofon. Šta, bre, duvao. Oduvavao. Ostali pronašli nov način sviranja. Šmrkanje u saksofon. Hteli da se učlane u Hor bečkih dečaka.

Kad su stigli na audiciju, uhvatili ih kako "šaniraju" po bečkim buticima, pa propao plan. Malo svirali, malo duvali, malo šmrkali, malo pevali i stigli na naslovne strane. E, takvi nama trebaju da nas predstavljaju u belom svetu. Samo mi kao najveći antitalenti za izvoz talenata nismo odmah primetili takav vokalno-instrumentalni sastav.
Zato danas i idemo na groblje. Nismo ih primetili na vreme.


vesti po rubrikama

^društvo

16:05h

Podsećanje: Dve godine od ubistva Zorana Đinđića

16:12h

Grupa srednjoškolaca iz Priboja "propitivala" predsednika Skupštine

16:19h

Najstarija i najveća akademska ustanova u Srbiji danas proslavlja rođendan

16:27h

Predsednik Tadić se u Novom Sadu sastao sa crkvenim velikodostojnicima

16:34h

Važne stvari: Krokodili u sudu

16:41h

Turistička inspekcija u Rodićevom restoranu
   


     


FastCounter by LinkExchange