[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 31. 1. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


I seoske devojke hoće muževe iz grada

GORNJI MILANOVAC - U 62 sela u opštini Gornji Milanovac živi oko 900 muškaraca koji ne mogu da se ožene jer devojke nisu zainteresovane za poljoprivredu i život na selu, prenosi Beta. Pojedini muškarci više od 30 godina traže devojke i žene koje bi živele na selu sa velikim bogatstvom, ali bez uspeha. Čak i devojke rođene na selu na sve načine pokušavaju da odu i da se udaju u gradu.

Najmlađi seoski momci imaju 20 godina, a najstariji su davno u šestoj deceniji. Najviše neženja ima u suvoborskom selu Teočin - oko 70. U selu Gornji Branetići, na obroncima Rajca, oko 50 momaka traži mlade, a u rudničkom selu Dragolj ima ih preko 30. Odbornik u Skupštini opštine u Gornjem Milanovcu Dragan Kamaljević kaže da je sada najveći problem na selu "nedostatak devojaka".

O položaju seoskih momaka najbolje govori primer Branka Petrovića (50) iz sela Brajići na Suvoboru, koji više od dve decenije traži devojku koja bi došla u njegovo bogato i sređeno domaćinstvo. Saputnicu je tražio i u drugim krajevima Srbije i preko nekih beogradskih agencija koje se bave tim poslom, ali ništa.

Sada je dao oglas preko nekoliko lokalnih radio-stanica u ovom delu Srbije i svakodnevno dežura pored telefona i gleda u poštansko sanduče.
- Žena bi radila samo u kući, gde je sve na dugme i gajila bi decu, želja mi je uvek bila da ih imam što više, pošto imam veliko imanje i svu mehanizaciju - kaže Petrović.


vesti po rubrikama

^vesti

18:09h

Gornji Milanovac: I seoske devojke hoće muževe iz grada

18:16h

Makedonske pletilje prave džempere za američke kučiće

18:23h

Novi Sad: "Srpski čarapani" pobednici kapanja

18:31h

Kisinjev: Sotonin broj u ličnim kartama

18:39h

London: Ni posao prostitutke ne može da se odbije

18:45h

Darvin: Krokodil ušao u javni bazen
   


     


FastCounter by LinkExchange