[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 20. 12. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 

Foto

Stan u kome se odigrao nemili događaj

Devojka V. I. (29) kritično posle pucnjave u Takovskoj 40 u centru Beograda

Pogođena u glavu u

prijateljevom stanu

V. I. je prespavala kod Marka Čančarevića, a pucanj iz pištolja odjeknuo posle svađe sa njegovom devojkom koja je ujutro došla u stan

BEOGRAD - Devojka V. I. (29) pogođena je u glavu hicem iz pištolja juče oko 11 sati u stanu Marka Čančarevića, u Takovskoj ulici 40 u centru Beograda. Prema prvim informacijama, najverovatnije je reč o samoubistvu. Devojka je neposredno posle nesreće kolima Hitne pomoći prebačena u Urgentni centar u Beogradu, gde se lekari bore za njen život.

Ekipa beogradske policije juče je obavila uviđaj i saslušala komšije Marka Čančarevića. Kako Glas saznaje, još nije utvrđeno čiji je pištolj iz koga je devojka pogođena niti okolnosti koje su prethodile pucnju. Prema rečima okupljenih komšija, Hitnu pomoć i policiju pozvala je Markova devojka, koja je došla u stan sat vremena pre nego što je odjeknuo pucanj.

Komšinica koja nije želela da joj objavljujemo ime, kaže da je V. I. došla kod Čančarevića u subotu uveče i prespavala kod njega u stanu.
- Pre tragedije, videla sam da je u stan stigla i devojka s kojom se Čančarević zabavljao, dok mu je V. I, kako sam čula, bila ljubavnica. Ubrzo se začula galama i svađa. Zanimljivo je da pucanj iz pištolja uopšte nisam čula. Tek pošto je žučna svađa utihnula, u dvorištu sam ugledala patrolu beogradske policije. Tada sam shvatila da se nešto dogodilo - navodi komšinica.

Prema rečima stanara, Čančarević je živeo sam.
- Donedavno je živeo sa majkom. Često su se svađali jer je dovodio narkomane i pravio terevenke, pa je majka na kraju otišla. Strahovali smo da će se kad tad desiti nešto strašno. Često se čula buka, ali se niko nije usuđivao da pozove policiju - tvrdi čovek koji živi u istom dvorištu u Takovskoj ulici.

Posle ukazivanja prve pomoći, lekari su utvrdili da devojka ima teške povrede glave. Motiv nesreće nije poznat i nejasno je da li je svađa izbila zbog suparništva devojaka. Istraga će utvrditi da li je reč o pokušaju ubistva ili samoubistva.

A. Savić


vesti po rubrikama

^hronika

18:08h

Devojka V. I. (29) kritično posle pucnjave u Takovskoj 40 u centru Beograda

18:16h

Kragujevac: Bivši dekan Ekonomskog fakulteta osporava malverzacije

18:24h

Beograd: Šestočlana grupa odgovara u Specijalnom sudu za iznudu

18:33h

Nastavak suđenja za ubistvo premijera Đinđića

 


     


FastCounter by LinkExchange