[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 22. 9. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu


OVAN BIK BLIZANCI
Spremni ste na svaku eventualnost, kao što to uvek biva kad je pripadnik ovog znaka u pitanju... Izvesna osoba menja vaše životno usmerenje. Da li se radi o ljubavi ili o nečem značajnijem od toga? Sve zavisi od toga čemu najviše pridajete značaja. Rukovodite se ranijim iskustvima i uspećete da konkretizujete talente kroz rad. Lepo se osećate i još lepše izgledate. Pošto se ne zadovoljavate ovim stanjem i dalje radite na imidžu, ali zanemarujete duhovnu komponentu ličnosti. Posao: Izuzetno uspešnu saradnju očekujte narednih dana. Još kad tome dodate novac, koji polako, ali sigurno pristiže, možete slobodno trljati ruke. Zdravlje: U dobrom ste stanju, srećni i zadovoljni. Ne preterujte sa hranom i pićem jer opasnost vreba iz tog pravca. Budite umereni. Ljubav: Većina pripadnika znaka je zaljubljena ili spokojna na planu emotivnih odnosa. Očekuju vas užici, pre svega čulni. Ukoliko razmišljate o potomstvu, kucnuo je čas.

 

RAK LAV DEVICA
Samo umerenim ponašanjem možete uspostaviti ravnotežu. Izbegavajte nadmeno i snobovsko ponašanje, ukoliko ste ga uopšte svesni. Pokušajte da razradite plan kako na materijalnom tako i na duhovnom planu. Samo nastavite ovim tempom. Pripremite se za naporan posao. Iako ste po prirodi istrajni, sve se odvija sporo. Počinje da vas izdaje strpljenje, pa morate da izvršite preraspodelu vremena. Mukotrpan rad. Zdravlje: Mogući su problemi s grlom zbog vremenskih oscilacija koji vas čini neotpornim. Izbegavajte hladne napitke. Sa partnerom ne znate na čemu ste. Možda vas to kod njega i privlači? Kad neko od vas bude načisto, povući će se iz igre. Neizvesnost održava vezu. Izbegavajte da trošite ono što nemate. To Device retko čine, ali narednih dana lako možete upasti u zamku.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ušli ste u aktivan i komunikativan period. Zainteresovani ste za mnoštvo stvari i pokušavate da zadovoljite svoju radoznalost. Iskoristite kreativnost i smisao za perfekciju na adekvatan način. Ne dozvolite da vaši talenti uludo propadaju. Treba se čuvati praznih priča. Ukoliko budete trošili snagu koju nemate, lako možete aktivirati probleme hormonske i nervne prirode. Za sada je sve u redu. Telefonski poziv osobe na koju intenzivno mislite može dovesti do fatalnog susreta. Ukoliko ste u stalnoj vezi, situacija sa partnerom se popravlja. Budite realniji u postavljanju ciljeva kako se ne biste u njima pogubili. Razmislite o tome da li neke stvari kojima ste opterećeni imaju smisla? Učvršćujete pozicije na više frontova. Pošto je vaša energija trenutno veoma jaka, činićete nemoguće stvari. Uspešan poslovni period, praćen ostvarivanjem mnogih nada.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Moralna stabilnost i svesnost situacije čine vas izuzetnim. Moguće su migrene i to usled vremenskih promena i pada hormona. Sve ostalo je u redu. Obnavljate staru vezu ili na nov način prilazite stalnom partneru, fascinirajući ga po ko zna koji put. Lepo je to što vam on uzvraća istom merom. Ne budite drski, oholi, sujetni, jednom rečju - negativni. Mislite da ste daleko od toga jer se prema sopstvenim manama odnosite krajnje subjektivno. Napokon imate jednu mirnu nedelju. Zadovoljni ste sobom, jer nemate razloga da to ne budete. Pokušajte da to stanje održite što duže. Posao radite sa ljubavlju, tako da je uspeh neminovan. Unapređenje, društveni i materijalni prosperitet - samo su očekivani redosled događaja. Problemi sa mokraćnim putevima su posledica virusne infekcije i prehlade. Lepši pol može imati ginekoloških smetnji. Postoji šansa da ovih dana upoznate "fatalnu osobu".

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:40h

Intervju: Slavna i neobična Anđelina Džoli o svim svojim muškarcima

19:50h

Šminka: Našminkajte se šik i senzualno kao nikad do sad

20:05h

Nega: Sakrijte ožiljke od bubuljica

20:15h

Dodir lepote za put u Pariz
20:25h Uputstva za savršeni pedikir
   


     


FastCounter by LinkExchange