[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 15. 9. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Milan Stanimirović, kandidat DS-a za gradonačelnika Vrbasa

Zaustavili smo propadanje

VRBAS - Osnovni motiv moje kandidature na predstojećim izborima je to što ne želim da ostavimo nezavršen posao. Stojim pred građanima sa svim onim što smo uradili i očekujem njihovo poverenje da zajedničkim radom uspemo da unapredimo život u opštini. Pre četiri godine smo zatekli dug od devet miliona dinara u budžetu, grejna sezona je bila pred nama bez kilograma mazuta, deponije smeća u gradu i selima...

Uspeli smo sve to da uradimo, zaustavili smo propadanje i vratili život u naš grad. Imam, međutim, i zamerke na naš rad i to pre svega zbog birokratskog odnosa u nekim službama jer tu nismo učinili onoliko koliko se, bar po mom mišljenju, zaista moglo uraditi - ističe sadašnji predsednik opštine Vrbas i ponovo kandidat DS-a za prvog čoveka u ovoj opštini Milan Stanimirović.

Biografija

Milan Stanimirović je rođen je 1960. godine u Vrbasu. Član je DS od 1996. godine, od kada je u dva saziva bio opštinski odbornik, a u poslednja dva mandata je biran i za republičkog poslanika. U poslednje dve godine bio je predsednik Skupštine opštine Vrbas, a dve godine pre toga njen potpredsednik.

Započeli ste i veliki broj investicija; šta je to što niste završili u ovom četvorogodišnjem periodu?
- Sve investicije su okončane, a čak su završene i one koje smo nasledili. Do našeg dolaska na vlast grad je bio bez vode i pod restrikcijama i više od 10 sati dnevno, ali smo to sada rešili. Opremili smo i postavili na noge sva javna preduzeća, uspeli smo da komunalnom preduzeću "Standard" kupimo kamione za iznošenje smeća i potrebnu opremu kako bi sredili komunalnu higijenu grada.

Uradili smo puteve između sela i grada, uradili smo gasifikaciju gotovo za ceo grad, otvorili TV "Bačka", otvorili Sportski centar u Zmajevu i započeli veliki projekat na izgradnji kolektora kako bi rešili problem kanalizacije na nivou celog grada. Otvorili smo dom za stare, renovirali biblioteku, renovirali škole i obezbedili potrebna učila i kompjutersku opremu.

Ako budete izabrani za predsednika opštine, šta će biti Vaš prioritet u naredne četiri godine?
- Smatram da moramo obezbediti jedan prostor sa svom infrastrukturom i ponuditi investitorima za otvaranje malih i srednjih preduzeća, koji bi imali povoljne uslove jer bi zapošljavali ljude iz naše opštine. Onaj ko želi narodno poverenje, nema pravo da bude nenadležan za bilo šta.

N. Ć.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

16:14h

Problem nataliteta u severnoj srpskoj pokrajini sve je veći

16:20h

Milan Stanimirović, kandidat DS-a za gradonačelnika Vrbasa

 


     


FastCounter by LinkExchange