[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 3. 9. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Susreti sa raznim ljudima oraspoložiće vas i bićete puni elana za za sve. Imate i originalnih ideja i za posao i za rešenje porodičnog problema. Ako ste zaljubljeni, druga strana će vam ispuniti želje. Moguće je da povoljne vesti dođu i od prijatelja, koji su na nekom visokom položaju. Provešćete popodne u kupovini, zadovoljićete svoje želje, bićete lepši, ali ćete i isprazniti novčanik. Ali, vi ste zadovoljni jer imate sve novo na sebi. Bikovi koji imaju neko visoko zvanje ili su na nekom odgovornom položaju mogli bi da imaju dan pun napetosti i provera izdržljivosti. Ako ste u ljubavnoj vezi, sjajan dan. Vi ste na vrhuncu zadovoljstva. U stvari, ne ide sve baš tako glatko i lepo, ali Vi to i ne primećujete, jer uživate u drugim stvarima. Nova ljubav cveta. Rešićete iskrsli problem veoma brzo zahvaljujući briljantnom umu koji radi 200 na sat. Mogli biste da imate posla i sa sveštenim licima. Uspeh i zadovoljstvo donosi vam poseta u koju odlazite.

 

RAK LAV DEVICA
Vaše usporene reakcije i urođena intuicija pomoći će vam da dobijete veliku bitku: pobedićete osobe koje vam ne daju mira, a ne znate ni zašto. Nesporazumi u ljubavi, ako ne sakrijete svoje neraspoloženje. Od bračnog ili ljubavnog partnera dobijate poklon ili neku sličnu pažnju. Slobodnima se udvara jedan vatreni znak. Danas ste komunikativniji nego obično, pa ćete proširiti krug poznanika, ali i sastati se sa starim prijateljima. Ako ste u vezi, biće sjajno, a naročito na erotskom planu. Ako ste sami, sačekajte još malo. Vaša uloga u komadu koji igrate je jasna - da pokažete svima ko je broj jedan u svakom pogledu. Dobar provod, u svakom slučaju. Pouzdajte se u svoj preduzimački duh koji je naglašen ovih dana, pa ćete postići značajne uspehe, čak i na finansijskom planu. Ako ste do sada bili neodlučni u ljubavi, sada morate dati precizne odgovore. Danas vas na poslu očekuje izuzetan uspeh i neke pohvale ili nagrade. Jedna osoba moraće, iako nevoljno, da prizna da ste bili u pravu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Živahni, hedonisti kao i uvek, uspećete da, na veoma elegantan i inteligentan način, nametnete svoje ideje. S Venerom u znaku Raka imate šanse da se ljubav razvije do neslućenih granica. Ako ste sami - veliki ulov! Spojićete lepo s korisnim tako da ćete u nekom društvu gde se fino provodite završiti i neki važan posao. Nešto ili neko kvari raspoloženje, lako se ljutite, rasejani ste, pa ne vodite računa ni o porodici ni o finansijama. Očekuje vas veče puno erotske napetosti, bilo da ste u braku ili da ste sami. Mašta radi! Od roditelja dobijate savete koje niste tražili, ipak moraćete da ih saslušate, a verovatno i da ih poslušate, mada nevoljno. Mali nesporazumi sa partnerom podstiču vas da razmišljate o sentimentalnom izletu, ali se ipak uzdržite. Ova svađa je prolazna. Budite inicijator nežnosti pa će Vam biti lepo.. Dobrog ste raspoloženja iako će biti i razloga da se osećate sasvim drugačije, to vas neće izbaciti iz koloseka. Čuvajte pare.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Bićete danas velikodušni i odmah za uzvrat dobijate mnogo više nego što ste dali. Dan je pogodan za otvorene razgovore, pa raščistite nesporazume sa okolinom. Fatalni susret za usamljene. Iako ste imali velike izdatke i nepredviđene troškove, novac nije vaša glavna preokupacija. Kada organizujete vreme, predvidite da se danas bavite i sportom, makar idite u dužu šetnju. Izbegnite izlazak u kafanu. Ako tražite srodnu dušu, očekuju vas velike i lepe novosti. Do izražaja dolazi vaša vitalnost. Danas veoma lako utičete na sve druge. Stiže novac. Posvetite malo više vremena sebi, to jest, ozbiljno razmislite o svemu što vas muči i donesite određene odluke. Sve zavisi od Vas, ali sve oko sebe gledate kroz krivo ogledalo. Od vas zavisi i ljubav. Iako je prva trećina dana izuzetno teška i naporna, biće ovo uspešan i plodonosan dan, doduše uz pomoć prijatelja.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:40h

Kućni ljubimci - pas: Labrador retriver

19:45h

Kućni ljubimci: Maca korat donosi sreću

19:55h

Savet veterinara: Trovanja sredstvima za čišćenje kuće

 


     


FastCounter by LinkExchange