[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 30. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
U vašem život ovih dana je sve veoma neizvesno - i ljubav, i posao i put na odmor. Situacija je komplikovana, ali vas to mnogo ne zabrinjava, pošto ste odlučili da čekate da se planetarni aspekti promene. Zanimljivo je da, ma koliko god se mislilo da ste tvrdoglavi, vi pokušavate da pregovarate s partnerom i da ga ne opterećujete ljubomorom i posesivnošću. Uživate u svemu jer osećate zadovoljno. Napadi nervoze posledica su energije koju su na vas preneli vaši saradnika. Okrenuti se kreativnim stvarima. Savladajte maliciozne i okruženje dobrim idejama. Ljubav se danas podrazumeva.

 

RAK LAV DEVICA
Kako dan bude odmicao tako ćete sve uspešnije završavati poslove, sklapati ugovore i napredovati u poslu. Posebno srećne odluke vezane su za ljubav i brak. Bolest mlađeg člana porodice je prolazna. Napokon ste počeli da razmišljate na pravi način. Zahvaljujući organizatorskim sposobnostima, pravilnim postupcima i promišljenim akcijama - bićete uspešniji nego što ste se prvobitno nadali. To se da se vi nečim oduševite ne dešava često, pa je poželjno da maksimalno iskoristiti povoljne planetarne uticaje. Radosne vesti, vezane za vize, takse, osiguranja i slične sitnice koje odmor znače.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Dobro ste raspoloženi, pošto ste fokusirani na ono što volite, a to su lepe stvari, druženje, provod. Kupovina poklona ze nekoga okupiraće veći deo vaših misli, ali bićete zadovoljni postignutim. Ako ste ideje našli u priručnicima koji poručuje da je novac svuda oko nas i da ga samo treba pokupiti, ili tome slično, nije ni čudo što ste nezadovoljni svojom uspehom... Emotivno ste stabilni tako da vam nije teško. Kako vam je novčanik pun, možete da učinite nemoguće. I nije čudo da se danas prepuštate ljubavnom zanosu i uživanjima svake vrste. Ipak, bilo bi dobro da ne preterate vikend je tak na početku.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Spremno krećete u susret nastupajućim događajima od kojih puno očekuju. Oni manje srećni pripadnici znaka bune se protiv upliva sa strane i osećaju otpor prema bračnom ili ljubavnom partneru. Donosite važnu odluku. Pošto je stvaralačka snaga naglašena, a vi na nju fokusirani, situacija obećava puno lepih konkretnih dešavanja. Funkcionišete pod utiscima vezanim za prijatan događaj. Uživate u trenucima zadovoljstva koje izazivaju u prijatne situacije ili dobre vesti. Delite radost sa prijateljima. Fantastično se osećate, zračite, a za takvo stanje blaženstva imate konkretne razloge - nova ljubav. Srećno!

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:45h

Pas: Oštrodlaki foksterijer

19:55h

Mačka: Egzotična persijska lepotica

 


     


FastCounter by LinkExchange