[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 28. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Realni ste u planovima i postupcima i to vam se ovoga puta i te kako isplatilo. Problemi s gornjim delom stomaka ili organima za varenje nisu baš naivni. Učestalost bolova znak je da odete lekaru. Želite da na svom poslu napravite red, kao da je za to dovoljno da mahnete štapićem. Uspećete, ali uz timsku saradnju. Povrede možete izbeći opreznim ponašanjem. Ne trošite previše, pogotovo ne na gluposti. Svađe sa saradnicima i pretpostavljenima, pa čak i s partnerom su moguće, ali ne i neizbežne. Ne predimenzionirajte probleme. Zdravlje: Ne tako loše, ako se izuzme nervoza, koja vas ne napušta.

 

RAK LAV DEVICA
Ako već nemate rešenje za nastali problem, probajte da ublažite nestale posledice. Vredno radite, pod uslovom da vam neko ne stane na žulj. Zdravi ste kao dren: da je bar tako i s vašim emocijama. Zaslužili ste i gore! Mrzovolju shvatite kao prolazno stanje. Bolovi u želucu posledica su enormnih količina hrane, slatkiša posebno. Problem samo nakratko rešavaju "alka selcer" preparati ili soda bikarbona. Izaberite umerenost. Tek naredna sedmica povoljna je za pisanje, učenje i sve poslove koji zahtevaju veliku koncentraciju. Mogu se ispoljiti tegobe tipa mučnine. Ako je ishrana harmonična, neće biti problema. Manji novčani dobitak.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Sve će doći na svoje mesto, a vaš partner kao i prijatelji nisu zlopamtila - oprostiće vam. Glavobolje su prolazne. Poslovi koji su prošle nedelje bili u zastoju, počinju da se realizuju. Slavite uz večeru u kućnoj atmosferi. Kad bolje razmislite, jedini spas je odmor. U međuvremenu će se mnogo toga raščistiti. S nagomilanim problemčićima uspevate da se izborite. Vašem zdravlju potrebno je više fizičkih aktivnosti. Ne želite da se u opšte probleme previše unosite, jer to utiče na zdravlje i lepotu. Ali budite li dodatno stimulisani, daćete sve od sebe. Nastupilo je poboljšanje i vi imate osećaj da je kriza za vama, da ste ušli u period oporavka.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Lako možete biti upleteni u loše poslovne poteze. Nervni sistem je nadražen. Ovih dana površnost utiče na povrede i samopovređivanje. Uz dozu opreza, sve će biti u redu. Obratite pažnju na neplaćene račune. Moguć je sukob sa okolinom ili šefovima. Pošto ste učinili sve da vam ništa ne može nauditi, budite bez brige. Zubobolja bi mogla da vam pokvari raspoloženje narednih dana. Ništa zabrinjavajuće, pod uslovom da odete stomatologu. Očekivani novac je stigao, ali ga vi još brže trošite. Pod uslovom da izađete na kraj sa viškom interesovanja i energije, uspećete "da se sastavite". U protivnom, ni zadovoljstva ni rezultata rada.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:45h

"Glasov" vodič za letnja sniženja

19:55h

Depilacija "nezgodnih" delova ženskog tela nije toliko bolna koliko vam se čini

 


     


FastCounter by LinkExchange