[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 26. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Zašto sve što se oko vas dešava doživljavate lično. Treba sačuvati živce za stare dane. Filmovi, knjige, muzika, druženje popravljaju raspoloženje, ali trebalo bi da se okrenete i partneru. Partner smatra da ste u vezi agresivni i dominantni. Razmislite o tome. Poslovi u zastoju, ali je isto i sa planovima za odmor ili putovanje. Strpite se barem do kraja meseca, posle će sve ići mnogo lakše. Pred vama su sukobi sa saradnicima koji se ne slažu sa načinom na koji obavljate poslove. Neke od tih osoba reći će nešto što će obezvrediti neke vaše poslovne poteze, a to samo doliva ulje na vatru.

 

RAK LAV DEVICA
Čitanje i pisanje će vam skrenuti pažnju sa nezadovoljavajuće finansijske situacije. Šetajte i uživajte u prirodi. Odahnite od burnih emotivnih događaja. Razmišljate o novom kvalitetu veze. Možda i o braku? U tajnoj ste vezi ili čeznete za njom, pošto od osobe koju ste izabrali teško da možete, bar u ovom periodu, da očekujete više. Emotivno polje je odlična kompenzacija za poslovne kikseve koje ste napravili u poslednje vreme. Okrenite se emotivnoj strani svog bića i posvetite pažnju onima koje volite. Od šoka koji su vam priredili već ste se oporavili i postali ste izuzetno raspoloženi. Možda vam i parice, koje pristižu, popravljaju raspoloženje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zamerate partneru sve i svašta, prebacujete sve što se može prebaciti. Ukoliko ne promenite odnos prema njemu, možete ga izazvati. To po svaku cenu pokušajte da izbegnete. Ponašate se kao da ste centar sveta. Korigujte se! Čuvajte se povreda svake vrste, kako u saobraćaju, tako i kod kuće. Partner je potrebna vaša podrška. Ukoliko ste dobronamerni, pokušajte da mu izađete u susret. Naravno, time ćete udovoljiti i sebi, jer volite da ste nekome potrebni. Čuvajte se ispada izazvanih time što su vas isterali i takta. Što je moguće više trenirajte strpljenje. Ne razmišljajte o problemima, jer će i za njih doći vreme. Sada je trenutak da presabete svoje snage.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Morate se suočiti sa uzročnikom nezadovoljstva, odnosno strahova, kako biste ga sanirali. Strpljivo čekate da se stanje preokrene. Mirite se sa dužnostima podnoseći hirove voljene osobe. Ubi vas monotonija. Uspešan period za sve poslove koji zahtevaju umetničke sklonosti i međuljudsku komunikaciju. Okrenite se duhovnim temama, filozofiji, umetnosti, jer vas u tim oblastima očekuje sreća. I trgovina će biti berićetna. Ukoliko želite više sreće u ljubavi, morate biti direktni. Otvorite srce, recite sve što mislite, jer nema mesta za strahove. Savetovati Ribi da bude direktna i otvorena zaista je teško. Pokušaće da posluša, ali će nastojati da sve zakukulji i zamumulji. To je jače od nje.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:40h

Zdrav život: Žene su tokom menopauze sklonije gojenju

19:45h

Lečenje vitaminima: Magnezijum i vitamin Ce protiv alergija

19:55h

Sunce, oprez: Maksimalan zaštitni faktor za minimalan rizik od raka kože

 


     


FastCounter by LinkExchange