[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 26. 7. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Mirjana Ilić (30), višestruka prvakinja države pronađena mrtva u Pirotu

Samoubistvo Šampionke u bodi-bildingu

Pucala sebi iz pištolja u glavu. Dan ranije se vratila iz Tunisa sa suprugom i dvadesetomesečnom kćerkicom. Imala psihičkih problema

PIROT - Mirjana Ilić (30), višestruka prvakinja države u bodi- bildingu, balkanska, evropska i svetska šampionka u toj disciplini pronađena je mrtva, u subotu, oko 14 sati, u svojoj porodičnoj kući, u centru Pirota.

Najuspešnija sportistkinja Pirota u proteklih deset godina, se prethodnog dana sa suprugom Nebojšom Ilićem, karatistom i svojim trenerom i dvadesetomesečnom ćerkom vratila sa letovanja u Tunisu. U subotu se suprugu požalila na umor i rekla da će malo odspavati, a Nebojša je izašao iz kuće.

Nedugo zatim komšije su iz kuće Ilićevih čule prigušeni pucanj. Nebojša je Mirjanu pronašao u predsoblju porodične kuće sa pištoljem u ruci.

Istražni sudija Jovan Spasić je posle uviđaja izjavio da sumnja da je Mirjana Ilić izvršila samoubistvo, pucajući iz pištolja sebi u glavu.
On je pozvao stručnjake Instituta za bezbednost iz Beograda da izvrše obdukciju, koji će utvrditi kako je došlo do te tragedije. Rezultati obdukcije još nisu objavljeni. Nezvanično se saznaje da je Ilićeva pre nekoliko godina imala psihičkih problema, i da se lečila na neuropsihijatriji u Pirotu, zbog čega joj je i karijera bila u zastoju.

A. M. Đ.


vesti po rubrikama

^hronika

16:48h

Saobraćajna policija sprema veće kazne za neposlušne vozače

16:56h

Mirjana Ilić višestruka prvakinja države pronađena mrtva u Pirotu

17:05h

Ivan Savković optužen za falsifikovanje novca

17:13h

Budva: Oteo blizance od supruge

17:22h

Požarevac: Policija na tragu bludniku

 


     


FastCounter by LinkExchange