[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 24. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Emocionalni problemi ne nestaju, ali barem sve počinje da se smiruje. Znači da dobijate odličnu priliku da popravite sve što se pokvarilo u odnosima s osobom koju volite. Pruža vam se prilika da, uz pomoć nekih članova porodice, završite veliki posao. Družite se što više s pouzdanim prijateljima. Ni u kojem slučaju nemojte dan da provedete sami, a neće vam dati mira ni članovi porodice koji imaju za nameru da se s vama baš ispričaju. Bolje na vreme odustanite od većih trošenja. Osećate se dobro i snažno jer vam se i zdravlje popravlja i pojačava se i mentalna i fizička izdržljivost. Danas ste nešto uporniji nego obično pa i planirano završavate bez odlaganja. Ipak, vodite malo više računa o društvenim konvencijama i ponašanju.

 

RAK LAV DEVICA
Pošto ste sredili poslove, zatim imali u emocionalnim odnosima, sada osećate potrebu za akcijom, a ne za mirovanjem. Postajete energični i ambiciozni, naprosto tragate za novim poslovima i načinima da potrošite energiju. Na poslu ćete biti manje aktivni, ali zato u narednom razdoblju možete očekivati pohvale i priznanja za rad koji ste već ostvarili. Ne baš značajno, ali će se, ipak, malo popraviti i finansijska situacija. Ovo je period velikog preokreta nabolje! Za vas je ovo dobar i srećan period u kom možete znatno ublažiti loše odnose s roditeljima, neugodnosti sa šefovima. Možete učiniti i više: pravo je vreme za osamostaljivanje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Na dalje će vam se znatno popravljati novčana situacija, društveni ugled, a pomažu vam i mnogi uticajni prijatelji. Ali ste osetljivog zdravlja i baš naprotiv, vrlo ste aktivni. Ipak, nađite dovoljno vremena i za svakodnevni odmor. Danas vam pomoć ne stiže ni od kuda, ne možete se zaštititi od svih loših uticaja, ali je značajno to što uspevate da sačuvate živce i u najtežim okolnostima, ali i sposobnost realnog uvida u probleme i razloge. Imate posla s ljudima koji ne ispunjavaju obećanja i ne govore istinu, a možda vas čak pokušaju i prevariti. Pazite i na izjave, izbjegavajte komentarisanje tuđih postupaka. Ne samo zbog toga što sada niste objektivni već i što ćete izbeći skandale i ogovaranja.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Za vas počinju značajne promene nabolje i to odlično deluje na vaše izmučene živce. Polako popravljate sve štete koje ste u poslednje vreme naneli odnosima s dragim osobama. Vraća vam se volja za radom - ponovno normalno ispunjavate svakodnevne obaveze. Pred vama je nešto lošiji dan. Sada su vam poslovi ponovno najbolje aspektirani pa bi, pre svega, valjalo srediti one manje. Potrebno je, dakle, porazgovarati s okolinom i otkloniti nesporazume zbog nestrpljenja koje ste iskazali. Mnogo ste smireniji nego u poslednje vreme. Ne osećate potrebu za neprekidnim kretanjem i nemate osećaj da besmisleno gubite vreme. Prema bliskim osobama i saradnicima ste mnogo tolerantniji nego do sada, mada niste preterali u neugodnostima prema njima.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

19:45h

Glas umesto vas proverio ponudu šarene i klasične muške odeće za plažu

19:55h

Seks: Kad je pravo vreme za krevet

20:10h

Ljubav: Dobri drugari, i to posle svega

 


     


FastCounter by LinkExchange