[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 19. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Grad Niš pokrio milionsku štetu funkcionera Milana Milosavljevića

Obest plaćena iz budžeta

NIŠ - Predsednik opštinske vlade Milan Milosavljević 11. januara ove godine na autoputu Niš-Beograd, kod sela Markovca, udario je u autobus privatne firme "Tanturs" i slupao službeni "audi A6". Jagodinska policija, koja je izvršila uviđaj, utvrdila je da je Milosavljević odgovoran za udes, i protiv njega podnela prekršajnu prijavu zbog kršenja propisa o bezbednosti saobraćaja.

Vozilo, koje je bilo vlasništvo SO Niš, zbog skromnog budžeta koji nije dozvoljavao troškove popravke ustupljeno je gradu. Gradska vlada donela je odluku da iz budžeta izdvoji 1.158.634 dinara radi popravke slupanog "audija". Međutim, predsednik gradske vlade Toplica Đorđević, koji je potpisao rešenje o odobravanju para, nije obavestio članove ovog organa o okolnostima pod kojima se dogodila havarija, niti je imenovao osobu zbog koje će gradski budžet biti olakšan za više od milion dinara.

Doduše, članovi gradske vlade nisu ni bili zainteresovani za ove činjenice, s obzirom da posle odlaska predstavnika GSS i DSS ovo telo čine samo demokrate, a ovoj stranci pripada i Milosavljević.

Kako "audi" nije bio kasko osiguran, Osiguravajuće društvo "Dunav" je odbilo da plati njegovu popravku. Mada gradska vlada ima zakonsku mogućnost da pokrene postupak za nadoknadu sredstava prema Milanu Milosavljeviću, mala je verovatnoća da će se to desiti, s obzirom da je čitav ovaj događaj skrivan od očiju javnosti.

D. K.


vesti po rubrikama

^vesti

17:35h

Grad Niš pokrio milionsku štetu funkcionera Milana Milosavljevića

17:43h

Na pijacama lažni paradajz iz Srbije

17:49h

Požarevac: Truju pse mamcima sa slaninom i kreozanom

17:57h

Romuliana na listi Uneska

18:06h

Za pljuvanje do 2.000 dinara

18:14h

Petnička bara, a ne jezero

 


     


FastCounter by LinkExchange