[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 19. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Braniće te svim sredstvima svoje principe i uspećete u tome ali se čuvajte podmetanja nogu. Ljubav vam intenzivno cveta i na tom polju imate satisfakciju. Usamljeni će imati nekoliko lepih susreta. Ako vas poslovni potez ne zadovoljava, odložite odluku na neko vreme. I još jednom dobro razmislite. Za one u vezi u večernjim satima slede prijatni trenuci uz partnera. Ljubav pre svega. Ako vam manjka samopouzdanja ili sumnjate u svoj poslovni uspeh ili svoju privlačnost, napravite malu probu. Mogli biste i da pitate svoju okolinu šta misli tome. Budite agresivniji.

 

RAK LAV DEVICA
Prihvatite poređenje sa onima koji znaju više o vas tako ćete shvatiti gde grešite i postaćete praktičniji i produktivniji. Preozbiljnost u pristupu stvarima nije ono što ide uz vas. Ako imate malo slobodnog vremena, posvetite ga umetnosti ili stvarajte nešto ili uživajte u tuđem radu. Muzika bi mogla da deluje terapeutski. Nezaboravna noć s partnerom, ali i to zavisi od vas. Kod vas se svakodnevno smenjuju ružni i lepi događaji i vrlo često menjate raspoloženje. Izbegavajte svađu u porodici. Nije vreme da donesete neku važnu odluku o ljubavnim pitanjima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Vaše društvo se širi, planirate nove susrete i druženja, a među njima bi mogla da bude i osoba koja može vam pomogne da nađete novi i bolji posao. Flertovanje vam ide ovih dana, što i liči na vas. Srećno! Jedna ideja koju konačno ostvarujete biće dobar poslovni korak. Popravljaju se finansije pa samim tim i raspoloženje. U ljubavi mnogo tražite, ali biste mogli da krenete da pružate prvi. Vašem znaku danas slede pohvale i priznanja, ali ne dozvolite da vas sve to ponese. Uključite razum i opreznost i smisao za meru. Manja prepirka u porodici, ne dajte da vas to izbaci iz takta.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nije ternutak da ubrzate događaje bilo da je u pitanju ljubav ili sukob u porodici. Obezbedite sebi mogućnost da se osamite i opustite nije loša ideja ni joga ili neka meditacija. Potrebno je da se oslobodite stresa. Biće vam teže nego obično da održite ravnotežu u društvenom životu. Potrudite se de se ne ponašate grubo prema nekim osobama iz okoline. Zanimljiv odnos između ljubavi i prijatenjstva. Hvata vas melanholično raspoloženje. Nepredviđeni događaji na poslu ali i u društvu. Ne preuzimajte odgovornost za nešto što vas se ne tiče. Priznajte da partner nije kriv za nastalu situaciju.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:45h

UV zračenje jeste štetno, ali podiže raspoloženje

19:55h

Još jedan razlog zašto je ovo piće korisno za zdravlje

 


     


FastCounter by LinkExchange