[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 19. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Za jeftiniju kupovinu potrebna samo dobra kondicija

Velika sniženja u gradu

Pripreme za letovanje još uvek traju, trgovci su se potrudili da niskim cenama robe izađu u susret kupcima sa "tanjim" džepovima

Spremate se za more i sada vam je jedina briga kako da sa što manje novca prođete što povoljnije. Mogućnosti su bezbrojne, a samo od vas i dubine vašeg džepa zavisi gde ćete pazariti. Da, boleće vas noge tražeći popuste, rasprodaje i sniženja koji uveliko traju, ali posle ćete odahnuti, jer ste pronašli baš ono što ste tražili. Ovog puta zadovoljni će biti svi i vi koji pazarite ali i trgovci.
- Prošle godine u avgustu sam snizila cene, pa mi je pola robe ostalo u magacinima. Ove godine da se to ne bi ponovilo, već sam počela sa sniženjima - priča nam vlasnica jedne tezge u Depou.

Na ovom popularnom pazarnom mestu suknje se prodaju od 400 do 800 dinara zavisno od kvaliteta. Ženske pamučne majice se mogu naći po ceni od 150 do 300 dinara. Ono bez čega je letovanje na moru nezamislivo - kupaći kostim, ovde možete pazariti za 900 dinara pa naviše. Za one sa dubljim buđelarima, ovde je velika ponuda italijanskih kostima koji koštaju od 3.000 do 4.000 dinara.

40 odsto popusta

U "Azaro" prodavnicama, ovih dana popusti su do 40 odsto. Tako umesto dosadašnjih 1.900 dinara za različite pamučne ženske košulje bez rukava sada morate izdvojiti 1.170 dinara. Ponuda muških košulja je daleko veća pa se u ovim radnjama mogu naći za 990, 1.290 i 1.520 dinara. Stopama svojih konkurenata krenuli su i u prodavnicama "Azuro" . Šortsevi i suknjice u ovoj radnji koštaju 280 dinara. Tunike od 630 do 770 dinara, a majice oko 350 dinara. U "Nikolasu" već nekoliko dana traju popusti od 40 odsto za gotovinsko plaćanje.

Ponuda obuće na sniženjima takođe ne zaostaje. Zavisno od toga da li vam trebaju papuče za plažu ili za izlazak i cene su različite. Pa tako u prodavnicama Obuće"Beograd", gde totalna rasprodaja traje već nekoliko dana, možete kupiti cipele, sandale ili papuče po ceni od 290 , 390 i 990 dinara, zavisno od kvaliteta. Do kada će trajati ovako dobra ponuda zavisi isključivo od vas. Kako kažu trgovci, ne odustaju dok ne isprazne radnju.

Za one kojima i ove ponude ne odgovaraju postoji rešenje. Svakodnevno na haubama automobila u Bulevaru kralja Aleksandra mogu pronaći različitu robu po različitim cenama. Papuče se mogu naći po ceni od 150 do 200 dinara, japanke od 200 do 250 dinara. Ponuda majica je raznovrsna.
- Dok u radnjama za majicu morate izdvojiti 200 dinara, kod nas se isti proizvod može naći za 100 dinara. I da hoćete kod nas ne možete naći majicu skuplju od 200 dinara- hvalio se jedan ulični prodavac, kod kojih se povoljno mogu naći i torbe za plažu, po ceni od 400 do 800 dinara.

S. J.


vesti po rubrikama

^Beograd

21:19h

Za jeftiniju kupovinu potrebna samo dobra kondicija

21:27h

Pustoš u Beogradu

21:26h

Počela stranačka borba za izbor prvog čoveka Beograda

21:35h

Planeta dece i životinja

21:42h

Obaveštenje iz Elektrodistribujcije i vodovoda

 


     


FastCounter by LinkExchange