[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 14. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ovih dana funkcionišete pod snažnim emocijama, što, međutim, može dovesti i do fatalnih grešaka. Upravo onda kada se najbolje osećamo, najviše i grešimo. Zato pojačajte oprez. Pokušajte da se distancirate od saradnika. Nalazite se pred značajnim životnim promenama. Ukoliko ste se za njih spremali, prihvatiććete ih kao od šale. U protivnom, biće problema! Zabrinuti ste zbog dvoličnosti saradnika i konkurencije. Pošto ste sebi zadali dugoročne ciljeve, morate biti strpljivi i funkcionisati na duge staze. Uhvatite zalet, budite uporni i uspećete. Napredak na poslu je vidljiv i temelj je budućeg blagostanja.

 

RAK LAV DEVICA
Pred novim ste životnim ciklusom, spremni kao što to uvek biva kad je pripadnik ovog znaka u pitanju. Samo na prvi pogled delujete slabašno. Nov posao nudi šansu za zaradu i sticanje materijalnih dobara. Lepo se oseććate i još lepše izgledate. Pošto se ne zadovoljavate ovim stanjem, i dalje radite na imidžu, ali zanemarujete duhovnu komponentu ličnosti. Isprazni ste. Izuzetno uspešnu saradnju očekujte narednih dana. Pokušajte da razradite plan, kako na materijalnom tako i na duhovnom planu. Pripremite se za naporan posao. Iako ste po prirodi istrajni, sve se odvija sporo. Počinje da vas izdaje strpljenje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ušli ste u aktivan i komunikativan period. Zainteresovani ste za mnoštvo stvari i pokušavate da zadovoljite svoju radoznalost. Iskoristite kreativnost i smisao za perfekciju na adekvatan način. Učvršćujete pozicije na više frontova. Pošto je vaša energija trenutno veoma jaka, činiććete nemoguće stvari. Uspešan poslovni period, praćen ostvarivanjem mnogih nada. Moralna stabilnost i svesnost situacije čine vas izuzetnim. Napokon mirni dani. Zadovoljni ste sobom, jer nemate razloga da to ne budete. Pokušajte da to stanje održite što duže. Posao radite sa ljubavlju, tako da je uspeh neminovan. Unapređenje, društveni i materijalni prosperitet.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Napokon se mnoge vaše želje realizuju. Iako ste bili skeptični i nekome niste verovali, uviđate grešku. Materijalni dobitak će dobro doći da popuni mnoge rupe u budžetu, ali ono što vam više prija jeste priznanje okoline. S prijateljima komunicirate telefonom ili putem elektronske pošte. Izbegavate da se s njima vidite u četiri oka. Jedan od razloga je zauzetost. Kontaktirate po prirodi posla sa inostranstvom. Ovih dana ćete biti u stanju afekta, kada adrenalin pojačano luči, pa se morate dodatno čuvati i kontrolisati. Pod utiskom ste snažnog doživljaja. Niste samostalni u poslu kojim se bavite, ali težite tome.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horskop za sredu

19:40h

Anketa: Najlepše noge Kajli Minog i Dejvida Bekama

19:45h

Depilacija: Glatka koža u toku leta

19:50h

Ženstveno: Evita Peroni

19:55h

Naučite da sakrijete sitne nedostatke na licu pomoću preparata

20:00h

Šminka: Šumska nimfa

20:10h

Lažne trepavice i blistav ten

        


FastCounter by LinkExchange