[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 9. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Mile Isakov na spisku kandidata za novosadskog gradonačelnika

Ni Solun, ni Hag, već Novi Sad

Moj zadatak biće dovođenje velikih kompanija u ovaj grad i realizacija njihovih investicija na ovom području

NOVI SAD - Lider Reformista Vojvodine i bivši potpredsednik Vlade Srbije Mile Isakov ozvaničio je početak svoje kampanje za izbor novosadskog gradonačelnika. Isakov ističe da osnov njegovog predizbornog programa predstavlja ekonomsko jačanje glavnog grada Vojvodine i partnerski odnos prema centralnim vlastima u Beogradu.

"Ne treba novosadski gradonačelnik da se prioritetno bavi krečenjem fasada i postavljanjem klackalica, već stvaranjem uslova za ekonomski razvoj grada. Moj osnovni zadatak biće dovođenje velikih multinacionalnih kompanija u ovaj grad i realizacija njihovih investicija na ovom području. Ukoliko četiri-pet velikih kompanija iz sveta investiraju u Novi Sad, a ja mogu to da obezbedim i sa nekim od takvih već imam određene razgovore, onda će i Novi Sad imati bitno drugačji položaj u državi u celini. Za Novi Sad ne bi bilo dobro da se na njegovom čelu nađe neko kome je gazda u Beogradu, kao što su kandidati DS-a i DSS-a, ali ni neko poput Maje Gojković i Branislava Pomoriškog, koji ne mogu ni da uđu u kabinete najviših državnih funkcionera. Novom Sadu treba gradonačelnik kojem će biti otvorena sva vrata u Beogradu", istakao je Isakov.

Lider RV je posebno kritikovao aktuelnog predsednika gradske vlade i kandidata za gradonačelnika Branislava Pomoriškog zbog toga "što se predstavlja kao kandidat svojih poslovnih partnera, a da ne saopštava ko su ti poslovni partneri i kako ih je stekao".
"Moj slogan će biti 'Ni Solun, ni Hag, već Novi Sad'", poluozbiljno je rekao Isakov, govoreći o političkoj platformi sa kojom će nastupati u predstojećoj kampanji.

R. K.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

16:24h

Mile Isakov na spisku kandidata za novosadskog gradonačelnika

16:30h

Pokrenut projekat Aerodrom "Čenej"

16:37h

Subotički sindikat najavljuje tužbu protiv direktora "Severa"

16:45h

Inicijative sindikata GSP-a: Malo dogovor malo arbitraža

 


     


FastCounter by LinkExchange