[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 5. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Pred vama je uspešan poslovni dan. Ako ste na odmoru, bićete još uspešiji. Okrenućete se voljenim bićima i omiljenim hobijima. Jednom reču, uživaćete. A to je ono što vašoj napaćenoj duši i treba. Trenuci pred vama idealni su za sve čega se latite, pod uslovom da ne preterujete. Strelac vas u mnogim stvarima podržava. Ali se sa Devicama ovih dana ne razumete ni privatno ni poslovno. Smanjite izdatke. Sa partnerom nikako da se usaglasite. Treba menjati ili njega ili nešo u svom odnosu prema njemu. Pošo je ovo drugo prihvatljivije, umesto što ćete na jednu njegovu reč odgovarati bujicom.

 

RAK LAV DEVICA
Neko iz okoline pokušava da vas navede da reagujete na neke okolnosti. Pokušajte da prećutite. Tada ste najpametniji. Brbljivost vas poslednjih dana i te kako košta. Sačekajte priliku da vratite milo za drago. Energična osoba poput vas očigledno se preforsirala. To je jedan od razloga zbog čega ste iscrpljeni. Ne želite da okolina primeti kako se osećate, pa vešto glumite. Priznajte da niste svemogući pa će vam i drugi pomoći. Kada neko pokuša da vas pipne, imate osećaj da ćete eksplodirati. Toliko toga se nakupilo. Da biste izbegli zdravstvene probleme, sport je idealno rešenje za prevazilaženje ove kratkotrajne krize.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Realno sagledavate situaciju, spremni da odreagujete na najbolji mogući način. Niste u dilemi, pošto ste sve ljude i stvari stavili na mesto koje zaslužuju. Ipak, ne prenagljujte. U slučaju da grešite - biće vam vraćeno kad-tad. Morate biti oprezni u saobraćaju i ostalim vidovima komunikacije zbog opasnosti od povreda. Brzopletos je ono što vam ne ide naruku. Izloženi ste uticajima prijatelja više nego obično. Ali se čuvajte povodljivosti. Ozbiljni ste prema svemu, možda i suviše. Okolina ne može da razume vaš perfekcionizam i nastojanje da odaberete teću varijantu. Ukoliko vam neko dobronamerno ukaže na greške, ljutićete se.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ne dozvoljavate nikom da na bilo koji način utiče na vas, iako to čini u najboljoj nameri. Niti su ljudi kojima ste ovih dana okruženi blago mentalno zaostali, niti ste vi bogomdani da sve najbolje znate. Ipak, stoički nosite vlastiti krst. Lako uspostavljate kontakte i postižete ono što vam je potrebno. To se prvenstveno odnosi na ljubav. Mnogi pripadnici znaka doživljavaju nezaboravne trenutke opijeni nežnim Venerinim napicima. Ono što doživljavate ovih dana jeste svojevrsna izolacija, bilo dobrovoljna ili izazvana višim okolnostima. Samoća vam je najbolji drug, pa je iskoristite konstruktivno. Pokušajte da iz nje izađete bolji i plemenitiji.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:40h

Zdrav život: Prirodni vitamini mnogo bolji

19:50h

Zdravlje: Kalcijum tera ćelije da se oslobađaju viška masti

20:00h

Pilule estrogena utiču na pamćenje

20:15h

Alkohol štiti ženske kosti

20:25h

Kaktus - lek za mamurluk

20:35h

Mobilni opasan za muškarce

20:50h

Četiri nova leka protiv raka

        


FastCounter by LinkExchange