[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 4. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Odličan dan za umetnost, odmaranje, a loš za praktične stvari. Situacija je jednostavna. Bavite se onim što vam ide od ruke i bićete zadovoljni. Ukoliko se fokusirate na novac i posao, imaćete problema jer situacija nije ružičasta. Mogući su zdravstveni problemi sa grlom. Izbegavajte hladne napitke i sladoled. Druženje sa Lavovima prija. Zato se prisetite Lavova koje poznajete. Mogućnost fatalnog susreta sa ovim po vas fatalnim znakom postoji, ukoliko verujete u sudbinu. Izbegavajte fizičke poslove zbog mogućih problema sa srcem. Dobijate zasluženo priznanje, ali ne i novac, bar ne danas. Izvesna situacija zahteva izolaciju. Možda vam prija dobrovoljna osamljenost u stanu.

 

RAK LAV DEVICA
Osećate se usamljeno. Da li je problem u vama, ili će vam možda ona biti nametnuta? Vatreni znaci vam prijaju jer unose dinamiku u vaš život. Ovnovi i Strelci su idealna kombinacija, dok Lavove treba izbegavati. Klonite se onih koji ne dele vaše mišljenje, jer vas oni mogu lako iznervirati, što utiče ne samo na lepotu već i na raspoloženje. I dalje jurite kao ludi. Ne mislite da ćete istrošiti energiju i pasti u drugu krajnost. Kad nam je najbolje, kad smo najjači, preti opasnost od pada, a ako smo pali - bili smo padu skloni. To je normalan tok. Dobro i loše se u životu smenjuju; stoga, pripremite se za trenutke kada ćete biti jaki.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Savetuje se ležernija komunikacija ili odlazak na neko egzotično mesto. Danas možete doneti brzopletu odluku, i to zbog svoje impulsivnosti. Odavno vas muči ljubomora, a stalnim prebacivanjima možete samo destabilizovati vezu. Funkcionišete rastrzani na više strana. Nemate razloga za brigu, pa vam savetujemo da se urazumite i okrenete, recimo, umetnosti. Predložite partneru odlazak u bioskop ili pozorište. Morate okončati ono što ste započeli jer ćete biti nezadovoljni ukoliko neke stvari ne privedete kraju. Iskoristite organizatorske sposobnosti koje vam danas idu naruku.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Sa Ovnovima i Strelcima možete ostvariti idealnu komunikaciju. Fokusirajte se na njih. Pokušavate da okončate davno započete poslove i u tome ćete uspeti, ukoliko budete dali sve od sebe. Pošto u porodici dolazi do značajnih promena, prinova, svega onoga što je vodolijama značajno, ne opterećujte se onim što vam ne ide. Krenite u susret prijatnim događajima, za početak, pozitivnim mislima. Pomalo ste potišteni. Ne želite da vas okolina vidi kad vam nije ni do čega, pa se povlačite u svoj svet i radite stvari koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Jedan od uzroka loše volje je izvestan zdravstveni problem ili prekid starog prijateljstva.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:45h

Deca: Saveti za bezbrižan odmor cele porodice

19:55h

Šta ćete sve žrtvovati ako odlučite da postanete roditelj

      


FastCounter by LinkExchange