[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 31. 5. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Održana Izborna skupština Gradskog odbora Demokratske stranke

Vladimir Domazet novi predsednik

Ugledni advokat i aktuelni predsednik opštine Niš Vladimir Domazet novi je predsednik Gradskog odbora DS u Nišu. Kao kandidat liste "Niš pre svega" dobio 234 glasa od ukupno 370 delegata opštinskih odbora koji su učestvovali na preksinoćnom izbornom skupu niških demokrata. Njegov protivkandidat za tu funkciju sa liste "Čisto" Aleksandar Višnjić dobio je 91 glas.

Gradski odbor DS u Nišu ima i pet novih potpredsednika, a to su Saša Živić, Dragoslav Ćirković, Dragan Stamenković, Dušica Tričković i Dragan Ivić. Izabrani su i novi članovi Izvršnog odbora Gradskog odbora.

Ovo je bila kruna izbornih aktivnosti niških demokrata, a prethodili su izborni skupovi četiri nova opštinska odbora u Nišu (Medijana, Palilula, Crveni Krst i Pantelej) i opštinskih odbora u Niškoj Banji, Gadžinom Hanu, Merošini i Doljevcu.

Izbornom skupu Gradskog odbora DS prisustvovao je i bivši premijer i zamenik predsednika stranke Zoran Živković, ali nije bio na listama za neku od funkcija. Druge gradske stranke uputile su prigovor Vojsci SCG zato što je odobrila održavanje Izbornog skupa u velikoj sali svog kluba, što inače ne odobrava i drugim strankama ni pod komercijalnim uslovima pod izgovorom da "ne želi da se meša u politiku".

M. D.


vesti po rubrikama

^Niš

16:31h

Gradonačelnik Goran Ćirić dopisuje se sa sugrađanima

16:40h

Kampanja žena sa Kosmeta: Vratite dnevnike

16:48h

Održana Izborna skupština GO DS

   
 


     


FastCounter by LinkExchange