[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 16. 5. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Niste bili u prilici da sve potanko isplanirate i sada se u novi poslovni poduhvat upuštate malo nesigurni. Emotivno ste uzdrmani posle susreta sa starom ljubavlju i to nije prolaznog karaktera. Pripremite se da utešite nekoga ko je danas zaista loše volje. Nisu saveti ono što se od vas očekuje već razumevanja koje imate kad hoćete. Novčani izdaci koje imate u granicama su planiranih. Niste se našli dragoj osobi u trenutku kada joj je bila potrebna vaša podrška i sada vas grize savest, ali i vi na račun iste osobe možete staviti istu optužbu. Sagledate gde ste i šta vam je činiti.

 

RAK LAV DEVICA
Voleli biste da vidite jednu dragu osobu, a šanse da je slučajno sretnete su minimalne. Ne budite kukavica, pozovite je, biće oduševljena. Ne vršite pritisak na to krhko stvorenje i biće kako vi želite. Niste se baš pokazali u novoj poslovnoj situaciji i niste pružili ruku novom saradniku, za koga se priča da je vrlo stručan. Čemu ljubomora i sujeta, i vi ste više nego dobri u svom poslu. Komentari osobe sa kojom ste u ozbiljnoj vezi su takvi da vam krv uzavri, ali to su samo testovi koje morate da prođete. Strpljenje je vaš najbolji saveznik. Prijatno iznenađenje priprema vam jedan vazdušni znak.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Samohvala i sedenje na lovorikama, ma koliko prijatno, nije pametno kao dugoročna strategija. Zato, šepurili ste se, pravili važni, lenstvovali, ali sada zasucite rukave kako to samo vi umete. Iako ste zaboravili ne jednu " bačenu udici" ribica se ipak upecala, tako da ćete dobiti hipotetički odgovor vezan za jednu poslovnu ideju. Razmislite da li je ono što vam se nudi i ono što očekujete. Raspravljajući se s jednim vazdušnim znakom niste uspeli da dokažete svoj stav. Na tako brbljivu personu koja čuje samo ono što sama kaže nije trebalo da trošite reči. Ipak posao ne trpi. Strasno veče.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Članovi porodice svalili su na vas više obaveza nego što ste hteli da preuzmete. Na vama je da zasučete rukave i pokažete da umete da budete odgovorni. Ne osećate se loše iako baš ne vodite računa o zdravlju. Uznemireni ste iako za to nemate valjanih razloga. Ako ste slobodni i ako vam se osoba koja šalje otvorene "signale" dopada - ne oklevajte. Vodolije koji su u vezi biće prijatno iznenađene. Nervoza koju osećate posledica je nesanice, odnosno neispavanosti Povedite više računa o ishrani i zdravlju. Uključite i partera u planiranje jer ima nove ideje kojih se vi niste dosetili.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:45h

Deca: Roditelji nisu ni svesni koliko utiču na ishranu mališana

19:55h

Pravljenje nereda neophodno za dečiji razvoj

      


FastCounter by LinkExchange