[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 4. 5. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Roditelji bugarske učenice Antoane Eftimov još nisu izgubili nadu

Tvrde da im je kći
živa spasena iz Lima

PRIJEPOLJE - Skoro mesec dana posle tragedije bugarskih đaka u kanjonu Lima kod Prijepolja još nije pronađeno telo Antoane Eftimov (13). Svi pokušaji bugarskih ronilaca, pripadnika MUP SCG, nisu dali rezultate. Roditelji Venceslav i Milena trenutno pokušavaju da dođu do novih informacija.

- Sve je dosad prepričano i nemamo više snage da ponavljamo ono što nam je veći broj očevidaca rekao: Da je naša Antoana živa izvađena iz Lima. Pretražili smo svaki korak od Gostuna do Pribojske Banje, ali je nismo našli. Smatramo da nije u vodi, jer bi je bugarski ronioci i prijepoljski vatrogasci našli. Pre dva dana, u blizini mesta tragedije u Gostunu, pronašli smo suvenir, tanjir sa slikom i imenom Dubrovnika koji je za nas kupila naša Antoana. To je jedini trag koji je ostao od nje. Nikakvih drugih njenih stvari nije bilo - kažu Eftimovi, ne skrivajući nadu da im je kćerka još živa. Oni ističu da su pre nedelju dana doživeli pravi šok kada je nedaleko od Prijepolja pronađeno telo dečaka Svetoslava Koleva.

- Puna dva sata, teška i duga, prošla su u čekanju da nam saopšte da li je reč o dečaku ili devojčici. Sekunde i minuti bili su dugi kao večnost - kažu Venceslav i Milena.

Eftimovi kažu da su razgovarali i s fudbalerima ekipe Pljevlja '97, koji su tragične noći priskočili u pomoć bugarskim đacima. Fudbaler Nebojša Joksović ispričao im je da je u Limu, na nekoliko metara od sebe, video Antoanu kako ide prema obali pošto se odvezala s konopca. Drugi fudbaler Peđa Joksović rekao nam je da je onesvešćenu Antoanu nosio nazad ka magistrali, gde su je preuzeli ljudi koji su se tu nalazili. To nam je potvrdio i pošto je video sliku Antoane, tvrde Eftimovi.

Z. Prijović


vesti po rubrikama

^vesti

18:00h

Roditelji bugarske učenice Antoane Eftimov još nisu izgubili nadu

18:07h

Subotica: Dinkić pevao, Labus đuskao

18:15h

Loznica: Minu oprao, pa predao policiji

18:23h

Novi virus hara Internetom

18:30h

Obeležen Sveti Vladika Nikolaj

18:36h

Kruševljanin sakupio 60.000 razglednica

18:44h

Novi Sad: Nožem izbo brata?

18:51h

Trebinjac nagrađen zlatom u Ženevi

18:58h

Tragedija nadomak Prokuplja: Čuvala stoku, ubio je grom

   


     


FastCounter by LinkExchange