[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 4. 5. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Imate utisak da ste zaslužili daleko više nego šo dobijate. Problem je u tome šo vam nedostaje objektivnost da biste uvideli sopstveni doprinos. Možda ste neke svoje kvalitete precenili, ili pak potcenili. Ponovo na scenu stupa ljubavni problem. Pošto niste baš načisto kad su emocije u pitanju, bez razloga se uzbuđujete i pravite ispade. Spremni ste na vernost i na mnoge ustupke u vezi sa partnerom. Sistem vrednosti je, u svakom slučaju, donekle poremećen. Krajnje je vreme da razmišljate o novom poslu. On vam može obezbediti mnogo pristojniju zaradu od trenutnog, ali, s druge strane, prikrivate nesigurnost i ljubomoru.

 

RAK LAV DEVICA
I partner želi da vam bude veran jer mu značite više nego šo pretpostavljate. Lako se nervirate i u stanju ste da planete zbog sitnice. Ša ćete kad vam je takva priroda. Partneru neprestano nalazite mane, iako bez njega ne možete. Nervozu iskaljujete na partneru. Sreća je u tome što je i on svestan toga, pa vam žučne ispade ne uzima za zlo. Najbolje bi bilo da se u trenucima napetosti okrenete radu, jer tada na sve ostalo zaboravljate. Ne dozvolite da lenjost pobedi. Obnovite sportsku opremu. Danas se relativno dobro osećate, mada ste, kao i uvek, prilično neprilagodljivi i isključivi, što okolini može da zasmeta. Glavobolja.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Kolegijalni odnosi mogu donekle biti poremećeni, ali ništa nije tako zabrinjavajuće. Morate pokazati više tolerancije kad je partner u pitanju. On je spreman da vam štošta oprosti i da vas razume, pa morate poštovati i vi njega. Međuljudski odnosi, koji već duže vreme nisu idealni, danas mogu biti dovedeni do usijanja. Osećate strah za svoju egzistenciju. Normalno je da ne možete biti ravnodušni, ali bi trebalo da trezveno razmislite o svemu i pronađete kompromisno rešenje. Savetuje se smirenost, realno sagledavanje problema i savetovanje sa bližnjima oko njegovog rešenja. Ljubav vas nikada ne napušta. Imate osećaj da neko stalno rovari i podmeće vam zamke kad je posao u pitanju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto ste donekle pogrešno procenili trenutnu situaciju, mogući su izvesni kiksevi. Čim stvari i najmanje krenu nizbrdo, počinjete da se nervirate, kao da niste navikli na ma kakva odstupanja od zacrtanih planova. Pretpostavljeni vam zamera neke stvari. Nikako da vas ostavi na miru. Iako idealno ispunjavate poverene vam zadatke, nekome to nije dovoljno. Stalno traži dlaku u jajetu, što vas dodatno iritira. Morate shvatiti da su ljudi sujetni i ne dozvoliti da provokacije sa strane utiču na vaše raspoloženje. Novac je na vidiku, a ljubav cveta kako samo poželeti možete. Brinete se kad su partner i deca u pitanju.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

      


FastCounter by LinkExchange