[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 1. 5. 2004.
Nedelja, 2. 5. 2004.
Ponedeljak, 3. 5. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Nišlije uznemirio preksinoćni oružani obračun ispred tržnog centra "Kalča"

Četvoro ranjenih u centru Niša

Iako teško povređen, jedan od učesnika sam je automobilom krenuo ka bolnici oštetivši pritom auto hirurga koji ga je kasnije operisao. Ranjena i slučajna prolaznica Biljana Nikolić (23)

NIŠ - U centru Niša, u ulici Obrenovića ispred trgovinskog centra "Kalča", preksinoć pred ponoć došlo je do obračuna vatrenim oružjem između više osoba.

Tom prilikom Đorđe Zafirović (31), koji je došao u Niš zajedno sa Igorom Veličkovskim (31) iz Plandišta i Dejanom Petrovićem(33) iz Stubline kod Aleksinca, sreo sa sa Aleksandrom Kocićem (30) iz Niša, sa kojim je od ranije imao "neraščišćenih računa", a koji je bio s još jednim licem koje je u bekstvu.

Tom prilikom došlo je do pucnjave u kojoj su teško ranjeni Zafirović i Petrović, dok je Kocić zadobio samo lakše telesne povrede. Tom prilikom teške povrede od zalutalog metka zadobila je i slučajna prolaznica Biljana Nikolić (23). Povređeni su zbrinuti u niškom Kliničkom centru i nakon hirurških intervencija njihovo zdravstveno stanje lekari su juče opisali kao stabilno.

Zafirović je u pucnjavi zadobio rane u predelu stomaka s povredama jetre i želuca, Kocić je povređen u predelu potkolenice, dok mu je jedan hitac okrznuo zid grudnog koša, a Biljana Nikolić je zadobila povrede u predelu karlice. Zanimljivo je da je Zafirović nakon pucnjave, iako teško ranjen, sam krenuo automobilom prema bolnici i na bolničkom parkingu oštetio dva automobila - jedan hirurga Hadži Bojana Marjanovića, koji ga je kasnije i operisao, i drugi hirurga Slobodana Veličkovića.

Policija je saopštila da je istraga u toku, a da je Igor Veličkovski, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistva u pokušaju, juče uz krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji koji mu je odredio pritvor.

M. D.


vesti po rubrikama

^hronika

17:15h

I pored policijske akcije "Sablja" mnoga ubistva ostala nerasvetljena

17:22h

Nišlije uznemirio preksinoćni oružani obračun ispred tržnog centra "Kalča"

17:31h

Suđenje članovima "Firme"

17:40h

Svedočio bivši šef filijale u Požarevcu

17:49h

Veliko Gradište: Raspadnut leš pronađen u spavaćoj sobi

17:56h

Nesreća na Zlatiboru: Poginuo student Više škole MUP-a

18:04h

Novi upravnici zatvora

18:13h

Beograd: Ubila brata

   


     


FastCounter by LinkExchange