[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 20. 4. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Devojački bunar raj za starije

Izraelce interesuje izletište

DEVOJAČKI BUNAR - Izletište Devojački bunar u Deliblatskoj peščari, bogate flore i faune, sa predivnim sportskim terenima i trim stazama, u poslednje vreme pročulo se i po "Goranskom Domu" koji se nalazi na pedeset kilometara od Beograda prema Vršcu, na parkovski uređenom uzvišenju najlepšeg i najpitomijeg dela specijalnog prirodnog rezervata u vikend naselju Devojački Bunar.

Reč je o vazdušnoj banji, sa olimpijskim bazenom i termalnom vodom. "Goranski Dom" nudi smeštaj hotelskog tipa sa nacionalnom kuhinjom. Kao turistička destinacija ovo mesto, osim sportista, izletnika i vikendaša privlači i osobe trećeg doba. U njemu se trenutno nalazi jedan broj starih osoba koji svojim izjavama odaju priznanje domaćinu za dobru organizaciju, prihvat, smeštaj i tretman pod nadzorom lekara.

Izletište podjednako privlači i pažnju ino-turista. Po rečima direktora ugostiteljskog objekta "Goranski Dom" Stojmira Matovića, ovih dana Devojački bunar je posetila izraelska kompanija za razvoj gerijatrijskih centara koje ima ovakvih sela u većim centrima zapadne Evrope. Gosti su pokazali izuzetno interesovanje za Deliblatsku peščaru i izletište Devojački bunar što će biti i jedan od glavnih razloga da uskoro posete lokalnu vlast u opštini Alibunar.

F. K.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

17:22h

Izraelce interesuje izletište Devojački bunar

17:29h

Novi Sad: Digitalizacija mreže fiksne telefonije

17:38h

Ministar Ljajić o nacionalnim odnosima u Vojvodini

17:46h

Novi Sad: Odloženo suđenje akterima afere "Zvezda"

17:51h

Uskoro radio Fruška gora

   
 


     


FastCounter by LinkExchange