[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 9. 3. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Za Dan žena razgrabljeni vibratori u beogradskim seks-šopovima

Draga, kupio
sam ti orgazam

Uzimali su odjednom po dva-tri komada. Jedan za ženu, ostatak za švalerke. Po pravilu, kupuju standardnu veličinu suprugama, a veće i maštovitije ljubavnicama

Sredovečni Milan M. je ove godine rešio da kapitalno investira u svoj intimni život. Umesto prošlogodišnjeg poklona supruzi na Dan žena, buketa karanfila upakovanog u krep-papir i toaletnu vodu, koju je otplaćivao tri meseca na rate, juče joj je kupio vibrator.

- Neću, bre, "metak" model, već daj ti meni neki klasični masažer. E, ovaj…ima da joj vrati osmeh na lice. Sad još treba kupiti cveće…kol'ko kažeš dođe taj nakrivljeni…Aha…Sve je danas, bogati, skupo - odlučio se za kreaciju maštovitog autora s raznim dodacima okolo i to kada je široka ponuda seksualnih pomagala, koju su mu predočili na gledanje, već obećavala da će zatrpati prodavačicu sa one strane pulta.

Političari pazare lutke

Ispostavilo se i da domaće zvezde TV kanala nisu baš van seks trendova.
- Sportisti i narodne pevačice su redovne mušterije. Pre neki dan je bio poznati košarkaški trener. Muvao se pola sata pred izlogom, nikako da uđe, sramota ga. Kad je uša,o bilo mu neprijatno. Ipak, kupio je nekoliko vibratora, donji veš, posle se dvoumio za "lisice". Morali smo da mu pakujemo u veliku kutiju, jer je žurio da pretrči na stanicu da stavi paket na autobus za Crnu Goru. Poznati advokati najčešće kupuju stimulativna sredstva. Među mušterijama su i političari. Oni kupuju isključivo lutke na naduvanje i silikonske ženske polne organe. Ne pitaju šta košta. Međutim, nikad ne preuzimaju narudžbu lično, već pošalju kurira…

Za njim je u butik seksualnih igračaka "Slatki snovi", preko puta autobuske stanice, ušao gospodin u mantilu, sa šeširom na glavi, kišobranom pod rukom, i rečju i izgledom ozbiljnog dekana fakulteta. On bi, kaže, neke čupave kondome, nešto rebrasto, ježasto, osvrnuo se na najnovije hitove erotske produkcije. "Snovi jedne ždrebice", "Totalni amateri" "Divlja ribareva kći" i ostali naslovi nisu zadovoljili strog kriterijum, sve je to novo - isto, zna on, silikoni, liposukcija, veštački zubi, blajhana kosa i te stvari, nema nigde onih starih kad su seksom vladale "prirodno" lepe glumice.

Onda je zazvonila akten tašna.
- Draga, kupio sam ti orgazam - pobedonosno je obradovao nekog s druge strane "žice", gurajući jedno, kako reče prodavac, "apsolutno anatomsko, antialergično, ultramoderno pomagalo" među formulare ugovora i fascikle.

Dve devojke, u prisnom zavereničkom kikotu, po pogledima koje su razmenjivale držeći se za vibrator, da ih čovek sretne van seks-šopa, pare bi uložio na lezbijske sklonosti. I nikada ne bi pretpostavio da one vibrator kupuju, naravno, drugarici za Dan žena na poklon.

- Ima muž živu da me sahrani, samo da zna da sam ovde. Taman posla da se slikam za novine, pa muž joj je javna ličnost, poznat čovek. Svaki drugi dan na televiziji. Vibrator u najlon kesi, neprovidnoj svakako, poklon drugarici, nestao je pod krznom bunde jedne od njih. One sele u džip, poklon od muža, pa nestale ka Nemanjinoj.

A Beograđani su tako tri dana pred Osmi mart, verovali ili ne, pazarili čak i zalihe robe iz pomenutog seks-šopa. Na poklon, razume se.
- Vibratori su tri dan pred praznik razgrabljeni. Kupovali su odjednom po dva-tri komada. Jedan za ženu, ostatak za švalerke. I ne kriju to. Po pravilu, muškarci kupuju standardnu veličinu, onu po JUS-u, suprugama, a veće i maštovitije uzimaju ljubavnicama. Muškarci se redovno "uhvate" za najveći vibrator, onaj od 30 centimetara, ali ga ne kupuju zbog standardne srpske dileme "kako ovo da poklonim kad ću posle ja da se obrukam".

Imamo mušterija koje u kućnoj kolekciji imaju i po 30 komada - priča prodavac koji je želeo da ostane anoniman. Nije tajna da radi deceniju u seks-šopu. Ne krije, već kad mu ime pročitaju, pun je grad, kaže, manijaka, zovu posle telefonom, traže prodavce poimence, dahću u slušalicu…

Najprodavaniji model ovih dana bio je vibrator koji rotira, vibrira, i zeca na vrhu ima, a samo za alkalne baterije tog modela treba bar polovina prosečnog toplog obroka. Među Beograđanima je postao moderan u suštini onog trenutka kada su videli da isti-istacki koristi i čuvena Samanta iz serije "Seks i grad".

I. IKRAŠ
FOTO: R. RISTIĆ


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

15:12h

Sastavljač rodoslova Milan Simić otkrio nepoznate detalje o srpskom junaku

15:43h

Za Dan žena razgrabljeni vibratori u beogradskim seks-šopovima

16:11h

Kako je tekla evakuacija ruskih istraživača sa polarne stanice na Severnom polu

16:37h

Televizijska emisija spojila Milana Petrovića s biološkim roditeljima

   
 


     


FastCounter by LinkExchange