[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 28. 1. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Posle dve godine, sneg u glavnom gradu Crne Gore

Zatvoreni aerodromi
u Beogradu i Podgorici

PODGORICA (Beta, Tanjug) - Beogradski aerodrom bio je zatvoren juče do 16,15 sati, zbog čišćenja piste od snega. Saobraćaj je prvi put obustavljen od 11,50 do 12,35, a zbog pojačanih padavina ponovo je prekinut u 14,15. Avion "Alitalije", na liniji Milano - Beograd, vratio se u Rim, dok let iz Minhena kasni pošto je avion "Lufthanze" morao da sleti u Budimpeštu, da bi dopunio gorivo. Let iz Beograda za Cirih otkazan je do normalizacije aviosaobraćaja na beogradskom aerodromu.

Podgorica je juče osvanula pod snežnim pokrivačem i sa dva stepena u plusu, što se u tom gradu, s mediteranskom klimom, retko dešava. Visina snega iznosila je pet centimetara. Zastoja u saobraćaju nije bilo, osim u avionskom. Jutarnji letovi za Beograd bili su stornirani, a putnicima na aerodromu Golubovci bilo je najavljeno neograničeno kašnjenje u poletanju aviona za Beograd i druge destinacije. To je prvi sneg u glavnom gradu Crne Gore za više od dve godine.

Snega najviše ima na Žabljaku (56 cm) i u Rožaju (27 cm). Sneg, koji je u Novom Sadu počeo da pada oko 11 časova, prešao je u vejavicu i za samo sat i po već ga je bilo oko 10 cm, javio je Radio 021. Preko Iriškog venca, juče pre podne bio je zabranjen saobraćaj za teretna vozila i kamione.


vesti po rubrikama

^vesti

17:38h

Posle dve godine, sneg u glavnom gradu Crne Gore

17:45h

Niš: Redovni letovi na leto

17:53h

Bor: Episkop Justin stavio borske radikale na muke

18:01h

Zanimljivo otkriće kod Šarenog konaka

18:10h

Još jedan "Boing" u floti JAT airways

18:17h

Svrljig: U đake pešake zbog učiteljice

18:25h

Zaječar: Leš čeka ime godinu i po

   


     


FastCounter by LinkExchange