[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 28. 1. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Radovan Bunjac, igrač Voždovca, o aferi koja potresa fudbal u SCG

Nameštaljke i falsifikati

Nadležni organi FS Srbije "lopticu" prebacili MUP-u. O nečasnim rabotama u srpskom fudbalu spremni da progovore i drugi igrači

Iluziju kako nameštaljke i ostali oblici neregularnosti, polako ali sigurno postaju ružna prošlost srpsko-crnogorskog fudbala, Radovan Bunjac, doskorašnji kapiten srpskoligaša Voždovca, razbio je u paramparčad. Pošto nije dobio sporazumni raskid ugovora zbog neizmirenih obaveza, Bunjac je u javnost izašao sa pričom o brojnim nameštenim utakmicama Dušanovčana i tvrdnjom da su čelnici kluba falsifikovali njegov potpis na priznanicama kojim su pokušali da dokažu kako je redovno primao platu. Arbitražna komisija FS Srbije imala je pune ruke posla, ali pravu istinu o "slučaju Bunjac" još uvek nisu ustanovili. Svoj deo posla paralelno rade i nadležni organi MUP-a Srbije.

- Fudbalski žargonom rečeno, rezultat je za sada nerešen i mirno čekam da policija završi istragu. Po ko zna koji put ponavljam da nikakav novac nisam dobio od Voždovca, jer u to vreme jednostavno nisam bio u zemlji. Moj i pasoš moje supruge Adrijane, policija je proverila i nema sumnje da će istraga potvrditi da sam govorio istinu. Takođe, tu su i nalazi grafologa i pitanje je trenutka kada će pravda ugledati svetlo dana - siguran je Radovan Bunjac u pobedu njegove verzije događaja koji je iz temelja uzdrmao temelje srpske "kuće fudbala".

Svestan je da u ovom ratu upravo on najviše gubi, ali bez obzira na to, bojište nema namera da napusti.
- Za igrača je najteže kada nije na terenu, međutim, kroz ovo sam morao da prođem, jer znam da će posle toga moja karijera krenuti željenim tokom- zaključuje Radovan Bunjac.

Ljudi odgovorni za bolje sutra srpskog fudbala, "lopticu" su prebacili organima MUP-a, ali svoj deo obaveza i odgovornosti neće moći da izbegnu. Posebno što su optužbe Radovana Bunjca samo vrh ledenog brega, a o onome ispod njega nameravaju da pričaju i drugi fudbaleri.

Pavlović: Ništa mu ne dugujemo

Predsednik Voždovca Branislav Pavlović, uverava da uz pomoć "Telekoma" može da dokaže da ga je Bunjac zvao iz Hong Konga.
- Bunjac me pozvao i saopštio da će platu da preuzme njegova supruga. Ovo je veoma lako proveriti, jer "Telekom" beleži sve pozive, uzećemo listing i utvrditi ko govori istinu. Sve obaveze prema njemu mi smo ispunili- ne ostavlja prostor za bilo kakvu dilemu Branislav Pavlović koji je u ime FK Voždovca prisustvovao sastanku Arbitražne komisije.

M.PL.


vesti po rubrikama

^sport

15:30h

Duško Vujošević ulogu favorita u večerašnjem duelu sa Cibonom prepušta domaćinu

15:45h

Opsežne pripreme rukovodstva zagrebačke ekipe za organizaciju današnje utakmice

15:50h

Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu

16:10h

Novi bolid Ferarija

16:20h

Radovan Bunjac, igrač Voždovca, o aferi koja potresa fudbal u SCG

16:35h

Marko Pantelić privremeno napustio pripreme Crvene zvezde u Antaliji

16:40h

Partizan danas igra prvu utakmicu na pripremama u Emiratima

16:45h

Danas plavi rukometaši na EP igraju protiv Mađarske

16:55h

Elektronika presudila duel Milvokija i San Antonija

17:10h

Povučen Feherov dres

23:35h

U veoma važnoj utakmici ne Evropskom prvenstvu u rukometu Slovenija-SCG 27:20

23:40h

Težak poraz košarkaša Crvene zvezde u Letoniji

 


     


FastCounter by LinkExchange