[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 23. 1. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Vlasnik detektivske agencije "Diza", Slobodan Pajić iznosi neverovatnu sumnju

Video snimci iz Šilerove u BiH?

BEOGRAD (SRNA) - Vlasnik Detektivsko-informativne zaštite agencije "Diza", Slobodan Pajić, navodi da se kopromitujuće fotografije, video zapisi i ostali materijal iz Šilerove broj 38, koja je važila za utvrđenje "zemunskog klana" kojem se sudi za ubistvo premijera Zorana Đinđića, "najverovatnije, nalazi u BiH i služi za ucenjivanje posetilaca ovog zdanja".
- Prema onome što meni dolazi do ušiju, materijal iz Šilerove je u BiH, rekao je Pajić, ne želeći da precizira o kom delu BiH je reč - Republici Srpskoj ili Federaciji BiH.

Pajić smatra da deo materijala iz Šilerove treba da ima i policija, jer je ona prva ušla u zgradu, a "Zemunci nisu stigli da u begu sve odnesu", ističući da, prema njegovim saznanjima, "tog materijala nema među dokazima".
- Taj materijal mora da postoji u MUP-u, a ako ga nema, znači da je već sklonjen i neko njime manipuliše i ucenjuje one koji su u toj organizaciji, ističe Pajić.

On navodi da "postoje osnovi sumnje da su ubice srpskog premijera krenule iz zgrade u Šilerovoj".
- Ne sme se zaboraviti da postoje osnovi sumnje da su iz zgrade u Šilerovoj krenule ubice i da su neki odlazili u tu zgradu, a onda postoji mogućnost da su i razgovarali o tom ubistvu. Sav taj materijal je sada u nečijim rukama i koristi ga za ucenjivanje, rekao je Pajić.

U Šilerovoj se nalazio tržni centar od 2.087,42 kvadratna metra, u okviru kompleksa zgrada koje pripadaju jednom od ubijenih vođa "zemunskog klana" Dušana Spasojevića Šiptara, a zgrada je srušena sredinom marta prošle godine u policijskoj akciji "Sablja". Oko zdanja je bilo postavljeno 12 kamera.


vesti po rubrikama

^hronika

18:11h

Video snimci iz Šilerove u BiH?

18:20h

Krivične prijave: Švercovali Avganistance

18:29h

Uhvaćena četiri švercera cigareta

18:37h

Proces za ubistvo Stambolića i atentat na Draškovića

18:46h

DB Crne Gore demantuje pokušaj atentata na lidera liberala

22:29h

Vojni sud ukinuo pritvor: Dragoljub Živković pušten na slobodu

   


     


FastCounter by LinkExchange