[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 22. 1. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


ASTROLOGIJA

Mesec u Devici u
muškom horoskopu

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa slikom koju o njoj ima njen voljeni ili željeni muškarac. Da bi ste znali kakva je njegova slika o vama morate da utvrdite gde se nalazi Mesec u njegovom horoskopu. Jedno je sigurno - položaj Meseca u natalnoj karti uvek će reći istinu o njegovom izboru i ukusu i na taj način će vam objasniti jeste li vi idealna žena za njega ili žena njegovih snova.

Ako muškarac ima Mesec u znaku Device u njegovim snovima je žena mit (ili kako se to žargonski često kaže Andrićeva Jelena - nema je). Pa tako ona mora biti i mirna, inteligentna, ali diskretna, trezvena, ali elegantna, vrhunska, ali umerena. Kod nje voli tajanstvenost, klasu, rezervisanost - baš to što je između svih ekstremnih kvaliteta ili ih je sve u sebi ukrotila.

Zamišlja da je sposobna da uradi sve od pravljenja goblena, kuvanja, preko štirkanja, održavanja bašte do pisanja naučnih radova. Ako u društvu briljira svojom oštroumnošću, on je ponosan zato što ga svi posmatraju kao Pigmaliona koji ju je pretvorio u pravo blago. San mu je da sa ulice ili iz neke prašnjave kancelarije pokupi bledu nezaštićenu devojku koju će pretvoriti u ženu koja je samosvesna, sigurna u sebe, ali kojoj je još uvek iskonski potreban baš on.

Voli kada se žena oseća inferiorno u odnosu na njega. Taj osećaj manje vrednosti je u osnovi njegov osećaj. Ne podnosi preteranu sigurnost, izrazitu ženstvenost, popularnu ženu, napadnu, uobraženu, seksi. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Device, Škorpije ili Bika.

O. Stojimirović
U sledećem broju: Mesec u vagi u muškom horoskopu


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Numerologija: Ako verujete u brojeve, izračunajte broj životnog puta

19:55h

Astrologija: Mesec u Devici u muškom horoskopu

      


FastCounter by LinkExchange