[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 22. 1. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Osoba zemljanog znaka reći će vam nešto što će uzburkati duhove u vama. Partnerski odnosi su u punom cvatu i prijatno se osećate u vezi. Slobodni Ovnovi mogli bi i da nekom dozvole da im se približi. Iz komšiluka ili od nekih daljih prijatelja dolaze nepovoljne vesti. Bikovi u braku provešće prijatno veče u krugu porodice. Oni slobodni upuštaju se u udvaranje osobi za koju ne znaju da nije slobdna. Ako vam već nedostaje ili biste se rado družili sa osobom koji ste rekli nešto, što sada, mislite da nije trebalo- izvinite se. Šarm je vaša najjača karta - pozivite je, izvedite je kupite joj cveće.

 

RAK LAV DEVICA
Iako neće da odaje svoje pozicije jedna osoba, romantično je zainteresovana je za vas. Ako već nemate nameru da joj pružite šansu otvotreno joj to i recite. Na poslu dobijate najviše pohvale. Današnji dan donosi vam blagodeti i dobitke i pohvale. Prija vam okruženje osoba koje se sa vama slažu u mišljenju i stavovima. Ne preterujte sa pametovanjem i cinizmom i poltroni mogu da zakažu. Pred vama je veliki poduhvat da osobi za koju znate da ne deli vaše mišljenje i stavove pokažete da greši kada vam ne veruje. Biće to dostojan intelektualni duel u kome ćete se potpuno dokazati.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Jednom sanjarenju u koje ste se svesno upustili dolazi kraj i vi niste spremni da se tako brzo vratite u realnost. Pred vama je važan razgovor sa osobom sa kojom ste u nekoj vrsti partnerskih odnosa. Bićete svedok da i oni koji važe za neprikosnovene mogu da pogreše. Nekome je potrebna vaša podrška iako osoba može i sama da završi ono što se od nje traži. Prijatan provod u intimnom društvu. Naćićete vremena i one za koje ste svesno poslednjih dana najrigoroznije zapostavili. Jedan dugačak razovor sa starim prijateljem pomoći će vam da sebi razjasnite neke stvari. Prehlada.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Posle dužeg vremena konačno ćete naći i malo vremena za sebe i sve one stvari koja volite. Odmor je ono što vam je i bilo potrebno, a neke lepe vesti učiniće će da se osećate zaista savršeno. Iako nije ni vreme ni mesto, vi ćete nekome ko vam je i prijetelj i saradnik, reći neke stvari koje ne želi da čuje. Ipak bolje je da to čuje od vas nego od nekog drugog, pa da ga to još više povredi. Nesanica. Iamli ste toliko planova i toliko stvari koje ste želeli da završite u samo 24 sata i sada se pitate gde je dan pobegao kad je pred vama još toliko toga. Partner vapi za vašom pažnjom i ljubavlju.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Numerologija: Ako verujete u brojeve, izračunajte broj životnog puta

19:55h

Astrologija: Mesec u Devici u muškom horoskopu

      


FastCounter by LinkExchange