[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 19. 1. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Dobro se danas snalazite u svim vrstama partnerskih odnosa, i poslovnih i emotivnih. Izražen osećaj za pravdu nateraće vas da reagujete na neke pojave u svojoj okolini. Slobodni Ovnovi ipak propuštaju šansu. Danas biste mogli da poplaćate račune, posetite banku, proverite račune, jer je dan povoljan za rešavanje finansijskih pitanja. Pred Bikovima u braku je veoma strasno i inspirativno veče. Ako vam je stalo do osobe u vatrenom znaku moraćete to i da joj otvoreno stavite do znanja, jer više nije spremna da "hvata" vaše diskretne signale. Pokloni od drage osobe izbaciće vas iz ravnoteže.

 

RAK LAV DEVICA
Jedan telefonski poziv poremetiće vašu mentalnu i emotivnu ravnotežu, još malo "slatkog" otrova na vašu adresu. Ako uskoro ne ucrtate smernice tog odnosa stvar bi mogla da izmakne kontroli. Svaki vaš potez vezan za poslove sa novcem danas će biti uspešan naročito ako se bavite nekim javnim poslom ili komunikacijema. Slobodnim Lavovima sledi zanimljivo poznanstvo. Dobitak na emotivnom planu. Neke vaše slutnje i sumnje pokazale su se kao pogrešne i to vas veoma raduje. Ispoljite više razumevenja za mlađeg čalana porodice. Ne trošite previše.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Danas ste osetljivi i podložni uticajima drugih, moguće vas je ubediti i u nešto na šta niste spremni da pristanete. Zato pažljivo sa obećanjima, ali i sa osećanjima. Parter vam sprema iznenađenje. Posle napornog dana i jedne nepredviđene situacije, pred vama je izlazak u neko poznato društvo u kome ste se uvek lepo osećali. Jedan Rak ima povoljne vesti za vas. Nekome kupujete poklon. Partner za vas danas nema mnogo vremena i neku veliku radost ili lepe vesti bićete prinuđeni da podelite sa nekim drugim osobama koje vas daleko manje razumeju. Zdravlje je malo uzdrmano, reagujte na vreme.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Iako niste osoba koja reaguje na prvu loptu, prebrzo ste doneli odluku o razlozima partnera za neiskrenost. Ali, kada pogrešite, vi to umete i da priznate. Podrška prijatelja u važnom poduhvatu. Pošto su se planovi za izlazak sa nekim starim prijateljima koje dugo niste videli izjalovili prinuđeni ste da planirate nešto drugo. Partner ima dobar predlog za provod u dvoje, pa onda - prijatno veče. Sunce stupa u znak Riba i pred vama je svakako povoljan period. Deo današnjeg popodneva mogli biste da posvetite sebi i stvarima koje volite. A slobodne Ribe mogle bi da se upuste u flert sa Devicom.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

      


FastCounter by LinkExchange