[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 13. 1. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Bilo bi bolje da prehladu koju vučete od pre četiri dana konačno odležite bar jedno veče, inače ćete još više ugroziti zdravstvenu situaciju. Priželjkujete promenu na poslu - ma, da li ste baš sigurni? Promena na poslovnom planu kod vas je donela povećanje odgovornosti, ali i porast apetita. Sada već imate osećaj da ste mogli izvući i veću korist. Smanjite doživljaje i krenite korak po korak ka cilju. Danas vam se sva vrata otvaraju i sve završavate sa lakoćom, kao da ste dobili čarobni štapić. Ne dozvolite da vas to previše opusti jer se od vas očekuje da potegnete i druge i za sebe. Nova poznanstva.

 

RAK LAV DEVICA
Nervozni ste jer treba da donesete odluku o situaciji koja je i za vas potpuno nova. Odmerite sve i srcem i intelektom da se posle ne biste kajali. Vi ipak jedino znate šta je nabolje za vas, a izaziv je izazov. Samohvala i sedenje na lovorikama, ma koliko prijatno, nije pametno kao dugoročna strategija. Zato, šepurili ste se, pravili važni, lenstvovali, ali sada zasučite rukave kako to samo vi umete. Potreba da vi nekoga pitate za savet prilično je nova za vas. Nije baš da ste slučaj "Draga Saveta", ali najviše verujete svojim procenama. Ali, ako tražite pomoć od pravog stručnjaka na dobrom ste putu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Veoma ste komunikativni danas i to vam pomaže da mnoge započete poslove privedete kraju. Prijatno veče u partnerovom društvu je baš ono što vam je bilo potrebno da napunite baterije. Niste danas raspoloženi ni za kakve komplikovane razgovore i diskusije, pa ih zato i izbegnite. Sledi zadovoljstvo jer ste smislili rešenje za jedan manji porodični problem. Veče u krugu prijatelja. Vaša spretnost i veština da funkcionišete na pet različitih polja danas će zakazati, jer vam je koncentracija znatno opala. Moglo bi vam se dogoditi da na ulici sretnete bivšu ljubav. Novi poslovni kontakti.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Dobar dan za razmatranje finansijskih situacija, kupovine, poslovne pregovore, svođenje kućnih računa. Ako ste od onih koji igraju na sreću moguć je dobitak. Mogli biste, za promenu, da pokažete svoja osećanja. Za vas je ovo pozitivan dan ma šta da ste naumili. Ako ste za zabavu lepo ćete se provesti. Na planiranoj večeri u krugu prijatelja, moguće je da upoznate nekoga. Ako se prikažete u najboljem svetlu osvojićete ga(je). Danas ste u raskoraku sa planovima i ostvarenjima istih. Kao da svaki poduhvat završavate sa dvostrukim naporom. Ipak, ne preterujte sa fizičkim aktivnostima. Umereno kada su hrana i piće u pitanju.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:45h

Modni trikovi: Jednostavni modni saveti pop-zvezde Rejčel

        


FastCounter by LinkExchange