[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 10. 1. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Za Novu godinu u Dubaiju bili Mišković, Ružica Đinđić…

Proslava i poseta
rodbini za 1.000 evra

BEOGRAD - Ujedinjeni Arapski Emirati i najluksuzniji hoteli u Abu Dabiju i Dubaiju i ove godine su "meta" javnih ličnosti. Pre dve godine pojedini opozicioni političari pokušavali su da "rasvetle" novogodišnju noć koju su u hotelu sa sedam zvezdica "Bjur el Arab" proveli tadašnji premijer Zoran Đinđić sa suprugom, Slobodan Milosavljević, aktuelni ministar za trgovinu i turizam i još neke kontroverzne ličnosti iz javnog života. I ove godine, tema je ista, samo su drugi akteri.

Prema pisanju nekih medija, Ružica Đinđić, supruga pokojnog premijera, Slobodan Milosavljević, ministar trgovine i turizma, Milorad Mišković, vlasnik holding kompanije "Delta" i brat Slobodana Miloševića, Borislav, proveli su Novu godinu u jednom od najluksuznijih hotela u Dubaiju. Međutim, takvu informaciju niko nije hteo da potvrdi. U Sektoru za odnose sa javnošću "Delta" kompanije, u početku nisu hteli da komentarišu takve napise, uz napomenu "da je privatno pravo svakoga da putuje gde hoće". Ali nedugo zatim, saopštili su da "je Mišković, ipak bio u Dubaiju u vreme novogodišnjih praznika.

- Bio je u Dubaiju, ali se nije video ni sa Ružicom Đinđić, Slobodanom Milosavljevićem, ni Borislavom Miloševićem. Bio je u drugom hotelu i u drugom društvu - rečeno nam je iz "Deltinog" Sektora za odnose sa javnošću.

100 naših

Samo u organizaciji agencije "Kontiki", novogodišnje praznike u UAE provelo je više od sto naših građana. Devetodnevni aranžman u hotelu sa pet zvezdica u Dubaiju iznosio je oko hiljadu evra.

U toku jučerašnjeg dana nismo mogli da dobijemo odgovor od Milosavljevića šta je, zapravo, istina o tom putu u UAE, ali je on pre dve godine potvrdio takvu informaciju, uz napomenu da tamo ima rodbinu.

Jedan od putnika na letu za Dubai, potvrdio je informaciju za "Glas" da su u JAT-ovom avionu bili i Ružica Đinđić, kao i Milorad Mišković.
Vratili su se JAT-ovim letom iz Dubaija 6. januara. Avion je iz Dubaija poleteo u dva sata posle ponoći, dok je sa surčinskog aerodroma odleteo 29. decembra, oko 15 časova za Dubai - navodi sagovornik "Glasa", jedan od turista koji je je novogodišnje praznike proveo u UAE. I u turističkoj agenciji "Kontiki" potvrdili su nam da je sve veće interesovanje naših sugrađana za udaljene destinacije.
Dubai postaje sve popularnije odredište, kako za ličnosti iz političkog i javnog života, tako i za druge turiste.

D.G.


vesti po rubrikama

^politika

17:10h

Sutra zaseda Glavni odbor Demokratske stranke

17:15h

Predstavnici ambasada ne žele da komentarišu moguć sastav vlade

17:20h

Za Novu godinu u Dubaiju bili Mišković, Ružica Đinđić…

17:35h

G17 plus objavila troškove za izbore

17:40h

Nikolić i Koštunica započeli konsultacije o Skupštini Srbije

17:50h

Prvom čoveku Generalštaba uskoro prestaje aktivna služba

18:00h

Danas se završavaju pregovori demokratskih stranaka o formiranju vlade

18:10h

Fajnenšel tajms o formiranju vlade u Srbiji

23:45h

Koštunica uslovljava demokratski blok

23:50h

Glavni odbori do 14. januara

 


     


FastCounter by LinkExchange