[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 31. 12. 2003.
Petak, 2. 1. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Praznični horoskop

 

OVAN BIK BLIZANCI
Iskoristite nagli priliv optimizma i želje za zajedništvom. Dani prolaze u sređivanju društvenih i poslovnih kontakata. Ako idete u drugu krajnost snosićete posledice. Više vam prija žurka u manjem društvu. Bikovi su koncentrisani na ljubav. Žele da reše probleme koji su ih dugo mučili. Optimizam im je u opadanju i nije trenutak za to. Odgodite donošenje odluka do prvih radnih dana. Provod u poznatoj atmosferi. Nastojite da budete glavni. Preterujete. Iskoristite talenat za propagandu i besednički dar, a ne na tračeve o osobama koje to ne zaslužuju. Novac na koji ste zaboravili je od koristi. Neplanirano dobar provod na reprizi dočeka.

 

RAK LAV DEVICA
Svu energiju ulažete u znanje. Neki proučavaju sebe, neki jure za materijalnim dobicima. Imate jasan cilj pred sobom i to i ostvarujete. Neki bi trebalo da se uzdrže od preteranog trošenja. Provod na javnom mestu. Pošto ste u periodu kad niste u stanju da donesete ispravnu odluku - odložite sve. Glavobolja koja vas ovih dana muči utiče na kompletno raspoloženje. Ipak, sakupite snagu i zablistajte kao pravi lav. Spas u zadnji čas. Vi baš jasno znate šta hoćete i to sprovodite. Imate izraženu potrebu da neke stvari nenametljivo postavite na pravo mesto. Veći novac koji vam popravlja raspoloženje brzo ćete potrošiti. Prijaju vam te vaše kućne žurke.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Iako želite da osmislite važne planove za budućnost, neka vas ne iznenadi kompletan obrt situacije. Jedna Škorpija iz vaše prošlosti pokušava da minira vaše planove. Bićete omiljeni gde god da se pojavite. Ovih dana ste bili potišteni, bilo da se radi o emotivnoj ili fizičkoj patnji. Što duže razmatrate te sitne neuspehe, to ste nezadovoljniji. Ako novac koji očekujete stigne, popravlja se raspoloženje. Kućni parti je prava stvar za vas. Uz pomoć Vodolije i Device uspećete da rešite problem oko dve zvanice. Nervoza koju osećate uobičajena je kad ste pod kreativnim stresom. Strahovi koje imate u vezi partnera su neopravdani. Vi se uvek dobro zabavljate.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Svi planovi mogu da čekaju. Ako ste nešto i propustili, lako ćete to nadoknaditi. Sada je vreme da se predahne i opustite se. Ne preterujete sa alkoholom - vi to umete. Sreća vaša što ste pored smirenog Raka. Neko vas peca. Iskoristite momenat koji vam se ukazuje i postići ćete cilj. Ako oklevate, mogućnost da izgubite najbolju šansu u poslednjem trenutku je velika. Opušteni ste jer nemate konkurenciju, a tada ste i najkreativniji. Svakako lud provod. Opušteni ste u porodičnim atmosferi. Trudite se da svima pružite potrebnu podršku. Iz jedne situacije izlazite i nalazite rešenje jer se radi o preuveličavanju problema. Ipak je toplina doma ono što vi naviše volite.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Praznični horoskop

19:45h

Našminkajte se za Novu godinu kao poznate glumice

        


FastCounter by LinkExchange